Fenerbahçe Senad Ok, Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe'yi seçme nedenini açıkladı | İşte transfer yapılmak istenen bölge

Senad Ok, Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe'yi seçme nedenini açıkladı | İşte transfer yapılmak istenen bölge

29.01.2024 - 14:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de konuk ettiği Ankaragücü'nü 2-1'lik skorla geçerek hata yapmayan ve liderliğini koruyan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer'in Instagram canlı yayınında transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Süper Lig'de Fenerbahçe yoluna doludizgin devam ediyor. Sarı-lacivertli takım Kadıköy'de Ankaragücü engelini 2-1'lik skorla aştı, liderlik koltuğunu muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer'in Instagram canlı yayınında sarı Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

'ÇAĞLAR TRANSFERİNDE HERKES KAZANDI' 

"Çağlar Söyüncü sezon sonuna kadar Fenerbahçe forması giyecek. Fenerbahçe'nin daha iyi teklifler olmasına rağmen kabul etti. Başta böyle bir düşünmüyordu. Teklif aldığı kulüpler içinde oynama ihtimali en yüksek takım Fenerbahçe. Burada herkes kazandı. Çağlar oynama şansı bulacak.

Atletico Madrid de oyuncusunu yarım sezon kaybetmenin önüne geçti. Bence bu transfere gerek vardı. Becao, Djiku ve Bonucci yabancı stoper. Serdar Aziz yerli stoper ve güven vermiyor. Çağlar transfer edilir mi, bence edilir.

Senad Ok, Çağlar Söyüncünün Fenerbahçeyi seçme nedenini açıkladı | İşte transfer yapılmak istenen bölge

YERLİ GOLCÜ ARAYIŞLARI 

Fenerbahçe'nin şu an için önceliği stoperdi, bunu takviye etti. Fenerbahçe şu an yerli golcü arıyor. Alternatifli kadro oluşturuyor. Allah korusun, Dzeko ve Batshuayi sakatlandı. Futbolda her şey var. Umut Nayir de iyi golcüydü. Fenerbahçe yerli golcü kovalıyor. Şampiyonluk yolunda kaza olursa, 'golcüsüz kalmayalım' diye düşünülüyor.

Haberin Devamı

'UMUT NAYİR OYNAMAK İÇİN AYRILDI'

Umut Nayir iyi golcü, oynamak istediği için ayrıldı. Fenerbahçe de böyle bir karar verdi. Zor bir karardı. Sakat ve cezalı oyuncu olmayınca takımda hiç oynama şansı yoktu. Yerli golcü transferi olmayabilir de. Biz Umut Nayir'in yerini boş bırakmayalım şeklinde bir düşünce var. Tedbir amaçlı bir transfer düşünülüyor.

 

Senad Ok, Çağlar Söyüncünün Fenerbahçeyi seçme nedenini açıkladı | İşte transfer yapılmak istenen bölge

'SALHANDA YAZIN KADROYA KATILABİLİR'

Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanı zaten dolu. Batshuayi ve Dzeko var. Belki de Salhanda'yı Fenerbahçe yazın kadrosuna katacak. Fenerbahçe hiçbir pozisyonu zayıf bırakmak istemiyor. Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz'den yerli stoper olarak iyidir. Partizanlı Salhanda daha çok geleceğe yönelik adımlar gibi duruyor. Branco da çalışıyor.

'F.BAHÇE, DZEKO'SUZ OYNAYAMAZ'

Dzeko klasik bir golcü değil. Dzeko klasik 9 numara olarak düşünmeyin. Cengiz'den aldığı topu karşı karşıya kaldı, golü kaçırdı. Cengiz gol attı. Dzeko'nun soğukkanlılığı, oyun kurma özelliği, arkadaşlarına zaman kazandırma özelliği kimse yok. Fenerbahçe, Dzeko'suz oynayamaz. Girdiği pozisyonlara diğer golcüler girebilir mi? Krunic için de eleştiriler başladı. İnsanların futbol izlemeyle alakalı bakış açısını değiştirmesi lazım. Dzeko gol kaçırdı, kabul ediyorum. Dzeko'nun bir oyun kurucu olduğunu unutmayın. Batshuayi, Dzeko kadar etkili duvar olamıyor. Birinci golcü Dzeko'dur."

Haberin Devamı

Senad Ok, Çağlar Söyüncünün Fenerbahçeyi seçme nedenini açıkladı | İşte transfer yapılmak istenen bölge

'CENGİZ'İN DOĞRUDAN 12 PUAN KATKISI VAR'

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye doğrudan 12 puan katkısı var. Samsunspor, Kayserispor, İstanbulspor ve Ankaragücü maçlarının kazanılmasında başrolü oynadı. Bonservisinin bir kısmını bence çıkardı."