Beşiktaş SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta ayrılacak isimleri duyurdu! 'Necip yüzünden geri döner'

SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta ayrılacak isimleri duyurdu! 'Necip yüzünden geri döner'

06.03.2024 - 12:52 | Son Güncellenme:

Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardı. Sarıdağ, siyah-beyazlılarda sezon sonunda takımdan ayrılacak isimleri duyururken yeni transfer için "Necip yüzünden geri döner." ifadesini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray'a sahasında 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Sarıdağ, yeni transfer için "Necip yüzünden geri döner." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİ DERBİ DEĞİL TÜRKİYE KUPASI"

"Galatasaray 1-0 öndeyken iyi oynuyor ama 0-0 devam etseydi ne olurdu bilemiyoruz. Galatasaray'daki transferlere bir cümle bile ses çıkaramayan insanlar Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başarısız transferleriyle dalga geçiyor. Musrati kötü bir oyuncu değil. Derbi performansını eleştiriyorlar ama istatistikler farklı konuşuyor. Demek ki maçı farklı gözle izliyoruz. Maçı çok daha farklı bir gözle izlemeye başladık. Santos hoca çok eleştirildi. Santos iyi veya kötü hoca bunu tartışmam ama bu senenin faturasını Santos'a değil diğerlerine keserim. Santos teşhisi koyabiliyor. Tedaviyi uygulayabilecek mi şu an için uygulayabiliyor. Derbi Beşiktaş'ın hedefi değildi. Beşiktaş'ın asıl hedefi Türkiye Kupası... Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda ilerleyebilecek bir kadroya sahip."

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaşta ayrılacak isimleri duyurdu Necip yüzünden geri döner

"MAÇ SONU GÖNDERMELERİNİN SON BULMASI LAZIM"

"Bu kulüplerin yönetimle seçimle geliyorlar. Tribünler ve camiaya farklı mesajlar vermek zorundalar. Bunlar tamamen birdahaki seçimi garanti altına almak için yapılan hamlelerdir. Kendileri söylüyor kutuplaştırmayın diye maç sonu hareketler kutuplaşmaya neden oluyor. O hesabın sahibi Ali Sami Bey, Beşiktaş'ın hesabı Şeref Bey'in... Fenerbahçe'nin hesabı Lefter'in... Beşiktaş'ın bir iç saha maçında Galatasaray'ı yendiği maçın ardından Avrupa'dan elenmesine göndermeli bir müzik paylaşmıştı. Bunu da doğru bulmuyorum. Şinanay şarkısının sonunda bir küfür var. Kulüplerin resmi iletişim kaynakları bu tür tribün bestelerini paylaşmamalı. Ali Sami Bey buna izin vermezdi. Galatasaray Stadı'nda da Süleyman Seba'ya küfür ediyorlar. Bunların artık olmaması lazım. Kulüp başkanları ve yönetimleri kendi camialarını mutlu etmek için Türkiye'nin bütünlüğünü bozmamalı."

SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaşta ayrılacak isimleri duyurdu Necip yüzünden geri döner

"DERBİYİ YABANCI HAKEM YÖNETMELİYDİ"

"Önemli olan VAR'a gidilen pozisyonlar değil VAR'a gidilmeyen pozisyonlar. Bu da bir adımdır ama Türkiye için büyük bir adım. Arkası gelecektir. VAR'a destek hakem, yabancı gözlemci gibi kararların ilerleyen dönemlerde yabancı hakem ve yabancı VAR'a gidilecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nda kulüplerden temsilci olmamalı. Bu yapısıyla Türk futbolu hiçbir camiaya güven vermez. Güven ortamı yok çünkü. Yine de bazı adımlar atılıyor. Yeterli değil ama bana umut veriyor. Derbiye yanlış bir hakem atadılar. Derbinin hakemi yabancı olmalıydı. Başka çaren yok. Hakemlik camiasının Beşiktaş'a karşı bir tavrı var. Görev yapan hakemlerin tamamını lağvedip yabancıların gelmesi lazım."

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaşta ayrılacak isimleri duyurdu Necip yüzünden geri döner

"NECİP YÜZÜNDEN GERİ DÖNECEK"

"Aboubakar'ı bu haliyle sahada tutardım. Cenk'le Semih nereye kadar? Bugün bir Mario Gomez olsaydı Beşiktaş'ta çok daha farklı bir oyun oynanırdı. Beşiktaş'ta ön direk koşusu yapma olayı yok. Svensson ile Joe Worrall'ın parasıyla bir santrfor alınsaydı keşke. Şu an böyle bir pişmanlık vardır. İngiltere'ye geri gider. Necip'in yüzünden İngiltere'ye geri dönecek. Kenarda dursun diye alındıysa Necip'i kesemiyorsa alma. Sayısal çoğunluğu altyapıdaki çocuklardan da sağlayabilirsin. Joe Worrall'ın şu anda kesebileceği tek stoper Amartey..."

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaşta ayrılacak isimleri duyurdu Necip yüzünden geri döner

İŞTE BEŞİKTAŞ'TAN AYRILACAK İSİMLER

"Cenk Tosun uygun bir rakamla anlaşılması durumunda devam eder. Cenk bir kanat bir forvet oynuyor. Nereye kadar? Yaz transfer döneminde öncelik stoper ve santrfor. Sonrasında kanat oyuncularına bakacaklar. Ghezzal, Aboubakar ve Joe Worrall ile yollar ayrılır. Umut Meraş ayrılacak oyunculardan biri. Yerli sağ bek kalitesinin de artması gerekiyor. Beklerden iyi verim alamıyorsanız saıkıntı yaşıyorsanız. Kaleci de bakılıyor. Yerli bir kaleci tercih ederler. Beşiktaş bir orta saha da alır. Mert Günok'la da devam edebilirler."

SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaşta ayrılacak isimleri duyurdu Necip yüzünden geri döner

"TRANSFERLERİ KAMPA YETİŞTİRMEK İSTİYORLAR"

"İyi bir kamp dönemi geçsin diye hazırlıkalr başladı. Transferlerin birinci kamp dönemine yetişmesi için uğraşıyorlar. Yönetim yazın yapılacak kamp için gidilecek yeri belirlemeye çalışıyor. Colley yok Gedson dönüyor. Omar'ın yerine de Necip oynar. Joe Worral, Antep'te oynar.