Trabzonspor Son dakika: Trabzonspor bu sezon bir ilk yaşadı! Başakşehir'de Abdullah Avcı ve Edin Visca damgası

Son dakika: Trabzonspor bu sezon bir ilk yaşadı! Başakşehir'de Abdullah Avcı ve Edin Visca damgası

22.05.2022 - 18:33 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun son haftasında şampiyon Trabzonspor, Başakşehir'e konuk oldu. İstanbul'daki mücadele turuncu-lacivertlilerin farklı galibiyetiyle sona erdi. Karşılaşmada Trabzonspor adına bir ilk yaşandı. Öte yandan Abdullah Avcı ve Edin Visca, Başakşehir'deki mücadeleye damga vurdu. İşte son dakika haberinin detayları..

Son dakika: Trabzonspor bu sezon bir ilk yaşadı Başakşehirde Abdullah Avcı ve Edin Visca damgası

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun son haftasında Trabzonspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele gol yağmuruna sahne oldu. Bordo-mavililerin rakibine yenildiği mücadelede bir ilk yaşandı. Öte yandan karşılaşmaya Abdullah Avcı ve Edin Visca damga vurdu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'A ALKIŞ, AVCI'YA DESTEK

Mücadele öncesinde Başakşehir cephesi, Trabzonspor'un şampiyonluğunu alkışlayarak tebrik etti. Kaptan Mahmut Tekdemir, Trabzonspor kaptanına çiçek takdim etti. Öte yandan Emre Belözoğlu da Abdullah Avcı'yı kutladı. Başakşehir tribünleri uzun yıllar takımlarını çalıştıran Abdullah Avcı için tezahürat yaptı.

Son dakika: Trabzonspor bu sezon bir ilk yaşadı Başakşehirde Abdullah Avcı ve Edin Visca damgası

OKAKA PERDEYİ AÇTI

İstanbul'daki karşılaşmada gol perdesini açan isim Stefano Okaka oldu. Emre Belözoğlu'nun öğrencisi mücadelenin 11'inci dakikasında sahneye çıktı. Mahmut Tekdemir'in ortasında şık bir kafa vuruşuna imza atan Okaka, skoru 1-0'a getirdi.

EPUREANU KORNERDE ATTI

Kritik müsabakada dakikalar 31'i gösterdiğinde Serdar Gürler'in kullandığı köşe vuruşunda Alexandru Epureanu öne çıktı. Serdar Gürler'in ortasında altıpas içerisinde düzgün bir kafa vuruşu yapan Epureanu, farkı 2'ye yükseltti.

Haberin Devamı

SERDAR GÜRLER 42'DE ATTI

Karşılaşmanın 42'nci dakikasında Medipol Başakşehir'de Serdar Gürler hızlı atakta rakip ceza sahasına girdi. Tecrübeli sağ kanat düzgün bir vuruşla skoru 3-0'a getirdi.

TRABZONSPOR'DA BİR İLK

Müsabakanın ilk yarısı Başakşehir'in 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor'da bir ilk yaşandı. Bordo-mavililer bu sezon Süper Lig'de ilk kez devreye 3-0 geride girdi.

NWAKAEME ATTI

Karşılaşmanın 59'uncu dakikasında Anthony Nwakaeme sahneye çıktı. Ahmetcan Kaplan'ın pasında düzgün bir vuruşa imza atan Nijeryalı oyuncu skoru 3-1 yaptı.

BAŞAKŞEHİR KONFERANS LİGİ'NDE

Trabzonspor'u 3-1'le geçen Medipol Başakşehir, Süper Lig'i dördüncü bitirdi. Tecrübeli futbolcu UEFA Avrupa Konferans Ligi biletini kaptı.

Son dakika: Trabzonspor bu sezon bir ilk yaşadı Başakşehirde Abdullah Avcı ve Edin Visca damgası

EDIN VISCA ZİRVEDE BİTİRDİ

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını Medipol Başakşehir'de geçiren Edin Visca, İstanbul ekibinin en fazla asist üreten oyuncusu olarak sezonu kapattı. Tecrübeli oyuncu ilk devrede 8 asist yaptı. Visca bu sezon toplamda 12 asist üretti.

Rangers'ın Avrupa Ligi'nde finale uzanan mükemmel serüveni