Beşiktaş Son dakika transfer haberi - Beşiktaş, Mert Günok transferini bitirdi

Son dakika transfer haberi - Beşiktaş, Mert Günok transferini bitirdi

11.08.2021 - 16:54 | Son Güncellenme:

Beşiktaş yönetimi, uzun zamandır renklerine bağlamak için çaba sarf ettiği Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Mert Günok ve kulübüyle el sıkıştı. Tecrübeli eldiven ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Siyah-beyazlı ekibin kasasından transfer için 1.4 milyon euro çıkacak.

Son dakika transfer haberi - Beşiktaş, Mert Günok transferini bitirdi

Beşiktaş yönetimi, bir transferi daha bitirdi... Salih Uçan, Mehmet Topal, Valentin Rosier, Kenan Karaman, Alex Teixeira'nın transferlerini resmen açıklayan, Ghezzal'ı da İstanbul'a getiren siyah-beyazlı kulüp, Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Mert Günok ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

ASpor'un haberine göre; tecrübeli eldiven ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Siyah-beyazlı ekibin kasasından transfer için 1.4 milyon euro çıkacak.  

Deneyimli eldivenin Başakşehir'le olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisi genç milli takımlarda da forma giyerken A Milli Takım düzeyinde 22 maçta süre aldı. Tecrübeli eldiven kariyerinde 199 resmi maçta süre aldı.

Fenerbahçe altyapısında yetişti

Mert Günok futbolculuk kariyerine Kocaelispor altyapısında başladı. Tecrübeli eldiven 5 yıllık Fenerbahçe altyapısının ardından A takıma yükselme başarısı gösterdi. Deneyimli kaleci daha sonra Bursaspor ve Başakşehir formaları giydi.

Beşiktaş, Teixeira'yı böyle tanıttı