Beşiktaş Son dakika: Transfer için girişimler başladı! İlk hedef Ozan Tufan

Son dakika: Transfer için girişimler başladı! İlk hedef Ozan Tufan

30.05.2022 - 08:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor...

Son dakika: Transfer için girişimler başladı İlk hedef Ozan Tufan

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın takımdan ayrılması bekleniyor. İsmail Kartal'ın tercihi sonrası Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın Sarı Lacivertlilerden ayrılmayı kafasına koyduğu ifade ediliyor. Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'den sonraki adresi ise netlik kazanmaya başladı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

OZAN TUFAN'DAN AYRILIK KARARI

Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı esmeye başladı. Jorge Jesus'u resmen açıklamaya hazırlanan Sarı Lacivertlilerde kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'den ayrılmak istediği iddia edildi. Geçtiğimiz sezon Watford'a kiralanan Ozan Tufan devre arasında yeniden Fenerbahçe'ye dönmüştü. Watford2un Premier Lig'de küme düşmesinin ardından Ozan Tufan için satın alma opsiyonu devreye girmedi. Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'de 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika: Transfer için girişimler başladı İlk hedef Ozan Tufan

WATFORD DÜŞTÜ OPSİYON KULLANILMADI

Ocak ayında Fenerbahçe'ye dönen Ozan Tufan büyük bir şok yaşadı. Teknik direktör İsmail Kartal ile problem yaşadığı iddia edilen Ozan Tufan, Kartal'ın tercihiyle Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakıldı. Ozan Tufan ligde son olarak 20 Mart 2022'de Konyaspor'a karşı forma giymişti. Kadro dışı kararının ardından morali bozulan tecrübeli yıldızın ayrılığı kafasına koyduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Son dakika: Transfer için girişimler başladı İlk hedef Ozan Tufan

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Fanatik'te yer alan habere göre yeni sezon öncesinde Gedson ve Josef rotasyonu için yerli oyuncu arayan Beşiktaş ’ta ilk hedef Ozan Tufan... Eğer Ozan bonservisini alabilirse bu transferin yapılması planlanıyor. Ancak Kartal’ın alternatifi de hazır. Beşiktaş, Sergen Yalçın döneminde de gündeme gelen Turgay Gemicibasi için devreye girdi. Avusturya’nın Klagenfurt takımında forma giyen 26 yaşındaki gurbetçi için oldukça uygun şartlarda bir transfer gündemde.

Son dakika: Transfer için girişimler başladı İlk hedef Ozan Tufan