Dünyadan Futbol Yunan basını Fatih Terim'in transfer listesini duyurdu! Galatasaray detayı

Yunan basını Fatih Terim'in transfer listesini duyurdu! Galatasaray detayı

29.12.2023 - 11:46 | Son Güncellenme:

Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme izmalayan Fatih Terim liderin 1 puan gerisinde teslim aldığı Yunan devini 14 yıl sonra şampiyonluğa ulaştırmak istiyor. Yunan basını Fatih Terim'in transfer listesini duyururken dikkat çeken Galatasaray iddiasına bulundu.

Yunan basını Fatih Terimin transfer listesini duyurdu Galatasaray detayı

Fatih Terim yaklaşık 2 yıl sonra yeşil sahalara Panathinaikos ile geri döndü. Tecrübeli teknik adam Yunan deviyle 1.5 yıllık anlaşma sağladı ve takımla ilk antrenmanlarına çıktı. Yunan basını Fatih Terim'in transfer listesini okuyucularına duyururken dikkat çeken Galatasaray iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

TERİM'E OAKA'DA BÜYÜK ŞOK!

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta Ivan Jovanovic'in kovulmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Terim büyük bir şok yaşadı. Ergin Ataman'a destek vermek için OAKA'ya giden Fatih Terim, taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Partizan'ın EuroLeague'in 17'nci haftasında Kızılyıldız ile oynadığı maçın başlamasına dakikalar kala OAKA'ya giden Fatih Terim'e taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Ergin Ataman'ın yanına kadar gittiği Fatih Terim'in salona girdiği anlarda bazı tepkilerin yükseldiği kaydedildi. Ergin Ataman'ın kısa bir süre sohbet ettiği Fatih Terim'in maç boyu salonda olduğu ancak son anlarda beklenmedik bir tepkiyle karşı karşıya kaldığı gözlemlendi.

Haberin Devamı

Yunan basını Fatih Terimin transfer listesini duyurdu Galatasaray detayı

BAKASETAS İDDİASI

Trabzonspor’un iki teklifini geri çeviren Bakasetas’a Panathinaikos talip oldu. Yunan ekibinin başına geçen teknik tirektör Fatih Terim’in, bordo-mavili kulüple sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Bakasetas’ı kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

Yunanistan Süper Ligi’nde 13 yıldır şampiyon olamayan Panathinaikos’un kadrosunu güçlendirmek için harekete geçtiği ve Bakasetas’ı listesine aldığı belirtildi. Geride kalan 15 haftada 34 puan toplayan yeşil-beyazlılar, lider PAOK’un 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Panathinaikos’un Yunan oyuncuyu renklerine bağlayarak şampiyonluk yürüyüşünde kadrosunu güçlendirmek istediği kaydedildi.

Trabzonspor’un Bakasetas konusunda tekliflere açık olduğu aktarıldı. Karadeniz ekibi sözleşmesi sezon sonu biteceği için yıldız futbolcuyu cazip bir bonservis bedeli karşılığında elden çıkarmaya sıcak bakıyor. Yunan ekibinin kısa süre içinde Bakasetas için resmi teklifte bulunması bekleniyor. Kulüplerin bonservis bedelinde anlaşması halinde 30 yaşındaki deneyimli futbolcu ülkesine dönecek ve kariyerine Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos’ta devam edecek.

Yunan basını Fatih Terimin transfer listesini duyurdu Galatasaray detayı

YUNAN BASINI TRANSFER LİSTESİNİ DUYURDU! GALATASARAY DETAYI

Yunan medyası Fatih Terim'in Panathinaikos'a gelişiyle birlikte transferdeki hareketliliğe ilişkin yeni bir iddiada bulundu. Protothema'da yer alan habere göre Panathinaikos, Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Bakasetas ve eski oyuncusu Kourbelis'i transfer etmek istiyor. Haberde iki oyuncunun kulüp ofislerinde adının sıklıkla geçtiği ve transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte harekete geçileceği yazıldı.

Haberin Devamı

Haberde Fatih Terim'in Panathinaikos Sportif Direktörü Yannis Papadimitriou ile bir araya gelerek transfere dair görüşme gerçekleştireceği yazıldı.

Yunan basını Fatih Terimin transfer listesini duyurdu Galatasaray detayı

Protothema'da yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Fatih Terim'in en büyük hedefi Panathinaikos'un 14 yıl aradan sonra şampiyon olması. Oyuncularının korkmamasını ve rakibe sadece kazanmak için geldiklerini göstermelerini bekliyor. Çok sevdiği 4-1-4-1'i ve rakibin geniş alanında daha fazla baskı yapan ve rakibe bunu hissettiren bir takım görmeyi hedefliyor.

Fatih Terim transfer istiyor. Yannis Papadimitriou ve ekibiyle konuşup karar verecek. Kesinlikle bir stoper istiyor. Kleinheisler takımdan ayrılıyor ve ayrılıklarda bir süreklilik olabilir. Gelecek isimlere gelince, Bakasetas ve Dimitris Kourbelis'in isimleri kulüp ofislerinin dışında sıklıkla duyuluyor ve içeride bu iki isim için görüşmeler sürüyor. Terim de ağırlıklı olarak Galatasaray'da oynadığı oyunculara bakıyor ve onlar hakkında bir fikri var."

Haberin Devamı

Yunan basını Fatih Terimin transfer listesini duyurdu Galatasaray detayı

Yazarlar