Voleybol Son şampiyon VakıfBank sezonu açtı

Son şampiyon VakıfBank sezonu açtı

25.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vakıfbank yeni başarıların startını verdi. Başkan Üstünsalih, “Sporda dün yoktur. Aynı hedeflerle, sıfırdan başlıyoruz” dedi.

Son şampiyon VakıfBank sezonu açtı

VakıfBank Spor Kulübü, yeni sezonu dün açtı. Melis Gürkaynak’a da veda edilen etkinliğe; Genel Müdür ve Kulüp Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, yöneticiler, teknik ekip ve sporcular katıldı.

Haberin Devamı

Üstünsalih toplantıda yaptığı konuşmada, “5 kulvarda 5 kupayla sezonu tamamlamış; bir takımın başkanı olarak karşınızdaydım. Şimdi yepyeni zaferlerle dolduracağımız temiz bir sayfa daha açıyoruz. Sporda dün yoktur. Yeni sezona aynı hedeflerle, sıfırdan başlıyoruz” dedi.
Cumhuriyetin 100. yılının kutlanacağı 2023’e vurgu yapan Üstünsalih, “2023, ülkemiz ve milletimiz için değerli bir yıl. Bu başarılı, güçlü ve örnek kadınların dünya sahnesinde kazanacağı zaferleri görmek en büyük isteğimiz. Burada gördüğünüz başarılı kadınlar, Türk kadınını, Türkiye Cumhuriyetini temsil etmek ve genç kızlarımıza örnek olmak için en iyisini yapacaklar” ifadelerini kullandı.

Genel Menajer Neslihan Demir Güler ise şu ifadeleri kullandı: “Bu kadrodaki sporcular büyük zaferler yaşadılar; ancak şu anda sadece yeni şampiyonlukları düşlüyorlar. Çünkü VakıfBank kültürü bunu gerektiriyor.”

Haberin Devamı

Efsane kaptan onurlandırıldı

Geçtiğimiz sezon sonunda kariyerini noktalayan ve Altyapı Menajerliği görevine getirilen VakıfBank’ın efsane kaptanı Melis Gürkaynak için özel bir etkinlik düzenlendi. Gürkaynak’ın forması VakıfBank Spor Sarayı’na asıldı. Seremoninin ardından Gürkaynak, “Beni bu şekilde onurlandırdığı için sevgili ailem VakıfBank’a teşekkür ediyorum. Burada geçirdiğim her bir gün için çok büyük minnet duyuyorum” dedi. Öte yandan yeni sezondan itibaren kaptanlık görevi Gabi’ye teslim edildi.

Yeni transferlerin basın önüne çıktığı buluşmada, Melis Gürkaynak’ın 8 numaralı formasını yeni sezonda Egonu’nun giyeceği duyuruldu.