UEFA Avrupa Ligi Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: Galatasaray'a baskı uygulayacağız

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: Galatasaray'a baskı uygulayacağız

21.02.2024 - 18:08 | Son Güncellenme:

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: Galatasaraya baskı uygulayacağız

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ikinci maçında Sparta Prag'a konuk olacak. Bu mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske ve Filip Panak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın iyi ve güçlü bir takım olduğunu belirten Brian Priske, "Galatasaray'da aynı şeyleri görmeyi bekliyorum. İyi ve güçlü bir takım. Bireysel kalitelerle fark yarattılar. Onlarla birçok noktada başa baş oynadık. Oyunun anahtar noktalarında bireysel kalite ile cezalandırdılar. Bir gol avantajla geldiklerini biliyorum ama aynı yaklaşımı sergileyeceklerini düşünüyorum. Biz de aynı kaliteye sahip olduğumuzu göstermeliyiz" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZDAN ÇOK ŞEY BEKLİYORUM"

Galatasaray ile oynayacakları maçta taraftarlarına ihtiyaçları olduğunu söyleyen Priske, "Taraftarımızdan çok şey bekliyorum. Onlara çok minnettarız. Uzun bir süre boyunca harikaydılar. Bu maçta yine onlara ihtiyacımız var. Uzun süredir harika iş çıkartıyorlar. Bir üst kademeye çıkacaklarından da eminim bu maç için. Bu bir takım işi, bu maçta oyun, oyuncular, personel, hepimiz tek bir takım olarak baskı uygulayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Brian Priske, İstanbul'daki maçta forma giyemeyen Filip Panak için şu ifadeleri kullandı:

"Zor bir karar verdim onun için. Bizim için önemli bir oyuncu. Geçtiğimiz yıl bunu ispatladı. Bu maçta onu görme şansımız olacak. Eminim kendisi yardımcı olabilecek oyunculardan bir tanesi. Tecrübesiyle bize yardımcı olacak."

FILIP PANAK: UMARIM TURU GEÇERİZ

Turu geçmek istediklerini belirten Filip Panak, "Elbette bu maç çok önemli bir maç. Beklentimiz çok yüksek. Umarım başarılı oluruz ve turu geçeriz. İlk maçta İstanbul'da gördüğümüz şekilde Galatasaray çok kaliteli oyunculara sahip. Büyük oyuncuların yaptığı bazı şeyleri bazı oyuncular yapamıyor. Genel olarak bu maçta rakibin ofansa geçiş aşamasının en büyük tehlike olduğunu düşünüyorum" dedi..

"İÇ SAHADA DAHA BAŞARILIYIZ"

İç sahada daha başarılı olduklarını aktaran Panak, "Çoğu oyuncu iç sahada daha iyi hisseder. Bu normaldir. İç saha ortamı öz güven getirir. Son dönemde iç sahada daha başarılıyız. Taraftarımız bize destek oluyor ve arkamızda oluyor. Son maçlarımızda her seferinde stadyum doluydu. Bu maçta da çok hareketli bir ortamda maça çıkacağız" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Takımdaki eksik oyuncular hakkında da konuşan Panak, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

"Teknik direktörümüzün de söylediği gibi, keşke herkes olsaydı ama futbol böyledir. Uyum sağlamak gerekiyor. İlk maça çıkan bazı oyuncular olmayacak ama kadromuz geniş. Yerlerine çıkacak oyuncular, kendilerini göstermek için bu fırsatı kullanacaktır diye düşünüyorum."

Yazarlar