Diğer Sponsorlukta engel tanınmadı! Destek büyüyor

Sponsorlukta engel tanınmadı! Destek büyüyor

07.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takımı’na sponsorluk desteği sunan Petrol Ofisi, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile imzalanan yeni sponsorluk anlaşmasıyla engelli sporculara olan desteğini büyütüyor.

Sponsorlukta engel tanınmadı Destek büyüyor

Bu yıl, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takımı’na sponsorluk desteği sunan Petrol Ofisi, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile imzalanan yeni sponsorluk anlaşmasıyla engelli sporculara olan desteğini büyütüyor. Anlaşma kapsamında Petrol Ofisi, Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’nın yanı sıra TBESF’ye bağlı 20 branşın sporcularının da sponsorluğunu üstlenecek.

Haberin Devamı

Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoğlu ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Av. Muaz Ergezen’in katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında iş birliğinin ayrıntıları paylaşıldı. Abbasoğlu, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamda ve sportif kariyerlerindeki gelişimi açısından onlara katkı sağlamayı amaçlıyoruz” derken, Ergezen ise “Federasyonumuza olan desteğini artırdığı için Petrol Ofisi’ni tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yazarlar