Skorer Spor camiasından hain saldırı sonrası ortak mesaj! 'Milletimizin başı sağ olsun'

Spor camiasından hain saldırı sonrası ortak mesaj! 'Milletimizin başı sağ olsun'

22.12.2023 - 22:28 | Son Güncellenme:

Irak'ın kuzey bölgesinde terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonrası şehit düşen askerlerimiz için spor camiası tek yürek oldu.

Spor camiasından hain saldırı sonrası ortak mesaj Milletimizin başı sağ olsun

Spor camiası, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan hain saldırı sonrası şehit düşen askerlerimiz için baş sağlığı mesajları yayınladı.

İşte o mesajlar...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun...

Türkiye Futbol Federasyonu: Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Beşiktaş: Irak’ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta üç askerimizin şehit düştüğünü, dört askerimizin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Galatasaray: Irak’ın kuzey bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Fenerbahçe: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Trabzonspor: Irak’ın Kuzeyi’nde yürütülen operasyonda; hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Sivasspor: Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize ise acil şifa diliyoruz.

Fatih Karagümrük: Irak’ın Kuzeyi’nde yürütülen operasyonda, hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Konyaspor: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Kasımpaşa: Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi’nde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Başakşehir: Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütü ile yaşanan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet; yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Samsunspor: Irak’ın kuzey bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun!

Ankaragücü: Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun!

Pendikspor: Irak’ın kuzeyinde, hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun!

Antalyaspor: Irak’ın kuzeyinde hain terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda 3 askerimizin şehit olduğu ve 4 askerimizin de yaralı olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz.

Rizespor: Hakkâri Dağ Komando Birliği'nde hain terör saldırısında şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Hatayspor: Irak’ın kuzeyinde, hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun!

Gaziantep FK: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit düşen Kahraman Askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Adana Demirspor: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri ve yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

İstanbulspor: Irak’ın Kuzeyinde hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Manisa FK: Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütü ile yaşanan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet; yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Giresunspor: Irak’ın kuzeyinde, hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun!

Göztepe: Irak’ın kuzey bölgesinde hain terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Ankara Keçiörengücü: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışma sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı dileriz.

Şanlıurfaspor: Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerine başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Kocaelispor: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Bandırmaspor: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Eyüpspor: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Ümraniyespor: Irak’ın Kuzey’inde düzenlenen operasyonda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Adanaspor: Irak’ın kuzey bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Devletimizin ve milletimizin başı sağ olsun.

Iğdır FK: Irak’ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta üç askerimizin şehit düştüğünü, dört askerimizin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Bursaspor: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Yazarlar