Skorer Spor camiasından şehitler için başsağlığı mesajı

Spor camiasından şehitler için başsağlığı mesajı

23.12.2023 - 19:42 | Son Güncellenme:

Spor camiası, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajları yayımladı.

Spor camiasından şehitler için başsağlığı mesajı

Spor camiası, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajları yayımladı.

İşte o mesajlar...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun...

TFF: Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiğimize acil şifalar diliyoruz.

Beşiktaş: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada altı askerimizin şehit düştüğünü, bir askerimizin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı, yaralı askerimize acil şifalar dileriz.

Galatasaray: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışma sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Fenerbahçe: Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz.

Trabzonspor: Pençe-Kilit Operasyonu’nda 6 askerimizin daha şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Bu üzüntülü ortamda şu an oynanan RAMS Başakşehir karşılaşması ile ilgili kulübümüz herhangi bir paylaşımda bulunmayacaktır.

Başakşehir: Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütü ile yaşanan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet; yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Sivasspor: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde üs bölgemize sızmaya çalışan bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiğimize acil şifalar, şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır diliyoruz.

Hatayspor: Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz.

Pendikspor: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde üs bölgemizde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Konyaspor: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristler ile çıkan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı; yaralanan askerlerimize ise acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Adana Demirspor: Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Operasyonu'nda, bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 6 askerimize Allah’tan rahmet; aileleri ve yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz.

Kayserispor: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Ankaragücü: Pençe Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun!

Erzurumspor FK: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, sevenlerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Aziz milletimizin başı sağ olsun!

Gençlerbirliği: Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’mize ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Eyüpspor: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışma sonucu şehit olan 6 kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralanan askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.

Şanlıurfaspor: Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde şehit olan Kahraman Askerlerimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Manisa FK: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışma sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Bursaspor: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışma sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Yazarlar