Dünyadan Futbol Steven Berghuis: Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini biliyorum!

Steven Berghuis: Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini biliyorum!

05.01.2024 - 18:40 | Son Güncellenme:

Ajax forması giyen Steven Berghuis, Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini bildiğini dile getirdi.

Steven Berghuis: Beşiktaşın benimle ilgilendiğini biliyorum

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Ajax'ın tecrübeli futbolcusu Steven Berghuis, Beşiktaş'la ilgili konuştu. İspanyol basınından ESPN'e açıklamalarda bulunan Steven Berghuis, "Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini biliyorum ancak bu, geçtiğimiz yaz döneminde olan bir şeydi. Şu an çıkan haberler hakkında bir bilgim yok" dedi.

Haberin Devamı

Ajax'ta kalmak istediğini dile getiren Steven Berghuis, "Transfer konusunda üç taraf var. Futbolda ne olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz ama ben yazın ayrılmaktan yanayım. O yüzden şu anda bu konuda endişeli değilim. Ajax'ta kalmak istiyorum. Bence futbolda eğer bir ayrılık yaşanacaksa yaz aylarında olmalı, kışın değil. Yine de futbolda her şey olabilir. Sadece şu an kafamda bir ayrılık fikri yok" ifadelerini kullandı.

Ajax Teknik Direktörü John van 't Schip ise Steven Berguis'in durumuna dair şu sözleri dile getirdi:

"Berghuis, 31 yaşında ve hala kulüple 1.5 yıllık sözleşmesi var. Onunla oturup konuşulması gerekiyor. Berghuis ve Ajax'ın ne istediği önemli."

31 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Ajax'ta 19 maça çıktı. Steven Berghuis bu mücadelelerde 2 gol attı ve 8 asist üretti.

Haberin Devamı