Beşiktaş Steven Berghuis'in menajerinden Beşiktaş cevabı! 'Komik'

Steven Berghuis'in menajerinden Beşiktaş cevabı! 'Komik'

05.04.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Ajax'ın yıldızı Steven Berghuis'in menajeri Guido Albers açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcunun geleceğine dair konuşan Guido Albers, çarpıcı ifadeler kullandı.

Steven Berghuisin menajerinden Beşiktaş cevabı Komik

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Steven Berghuis için harekete geçtiği öne sürülmüştü. Yıldız futbolcunun menajeri Guido Albers, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Steven Berghuis ile ilgili transfer iddialarını cevaplayan Guido Albers, henüz bir kulüple görüşmediklerini dile getirdi: "Ajax ile sözleşmesinin bitmesine bir yıl daha var. Sürekli bir yere gittiğini okumak komik; Beşiktaş ya da başka bir takım. Kimseyle, başka bir kulüple görüşmedik."

Steven Berghuis bu sezon Ajax'ta 26 maça çıktı. 32 yaşındaki kanat oyuncusu bu karşılaşmalarda 7 gol sevinci yaşadı. Hollandalı hücum oyuncusu takım arkadaşlarına 10 gol pası verdi.

Steven Berghuisin menajerinden Beşiktaş cevabı Komik

Steven Berghuis'in Ajax ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 32 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Go Ahead altyapısında yetişen Steven Berghuis daha sonra Twente, VVV-Venlo, AZ Alkmaar, Watford ve Feyenoord'da oynadı. Ajax, 2021-2022 sezonu başında 5 milyon 500 bin euro bedelle yıldız futbolcuyu renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Steven Berghuisin menajerinden Beşiktaş cevabı Komik

Steven Berghuis, Hollanda Milli Takımı'nın formasını 46 müsabakada terletti. 32 yaşındaki kanat oyuncusu bu mücadelelerde 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar