Karagümrükspor Steven Caulker'dan Galatasaray ve Vitor Pereira itirafı! 'Pirlo, İtalyanlarla beraber sigara içiyordu'

Steven Caulker'dan Galatasaray ve Vitor Pereira itirafı! 'Pirlo, İtalyanlarla beraber sigara içiyordu'

28.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship ekiplerinden Wigan Athletic forması giyen Steven Caulker, Fatih Karagümrük dönemi hakkında bomba itiraflarda bulundu. Sierra Leone'li oyuncu, Andrea Pirlo'nun takımdaki diğer oyuncularla birlikte sigara içtiğini dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, Türkiye'de forma giymek istediği dev takımı da duyurdu.

Steven Caulkerdan Galatasaray ve Vitor Pereira itirafı Pirlo, İtalyanlarla beraber sigara içiyordu

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ten ayrılıp, İngiltere Championship ekibi Wigan Athletic'e transfer olan Steven Caulker suskunluğunu bozdu. 31 yaşındaki stoper, Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo hakkında olay ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Andrea Pirlo'nun takımdaki diğer İtalyan oyuncularla birlikte sigara içtiğini itiraf eden Steven Caulker, İngiltere'de bir podcast kanalına konuştu. Sierra Leone'li savunmacı, Galatasaray'la ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte ses getirecek o açıklamalar...

KARAGÜMRÜK'TE 7 MAÇTA OYNADI

Fenerbahçe'den ayrılan Steven Caulker, sezon başında Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı. Sierra Leone'li savunmacı, İstanbul ekibinde 6'sı Süper Lig olmak üzere toplam 7 maçta forma şansı buldu. Fatih Karagümrük'te istediği süreyi alamayan Steven Caulker, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Steven Caulkerdan Galatasaray ve Vitor Pereira itirafı Pirlo, İtalyanlarla beraber sigara içiyordu

İstanbul ekibiyle karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırma kararı alan Steven Caulker, İngiltere Championship ekibi Wigan Athletic ile sözleşme imzaladı. Ada temsilcisiyle sezon sonuna kadar anlaşan tecrübeli oyuncu, şu ana kadar 8 resmi maçta forma şansı buldu.

Haberin Devamı

"ANDREA PIRLO SİGARA İÇİYORDU"

İngiltere'de bir podcast kanalına konuşan Steven Caulker, Fatih Karagümrük dönemi hakkında ses getirecek açıklamalarda bulundu. İstanbul ekibine imza sürecinde Andrea Pirlo'nun etkisinin olduğunu belirten Steven Caulker, "Türkiye'de son 6 ayda Pirlo ile çalıştım. Andrea Pirlo'nun, benim için 'o kişi' olacağını düşünmüştüm. Onunla beraber çalışmak için çok heyecanlanıyordum" dedi.

İtalyan teknik direktörün takımdaki diğer vatandaşlarıyla birlikte sigara içtiğini belirten Steven Caulker, "Antrenmandan sonra, takımdaki İtalyanlarla beraber oturup sigara içiyordu. Liderin, antrenörün orada takım arkadaşlarınla beraber sigara içerken onları ciddiye almak çok zor oluyordu. Sen her şeyinle odaklanmışken, bu adamlar orada oturuyor ve sigara içiyorlar. Bizim İngiltere'de düşündüğümüz kadar büyük bir şey değil demek ki, Türkiye'deki kültürle alakalı" diye konuştu.

Steven Caulkerdan Galatasaray ve Vitor Pereira itirafı Pirlo, İtalyanlarla beraber sigara içiyordu

Türkiye'de daha önce oynadığı takımlarda da benzer manzaralara şahit olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, "Türkiye'deki ilk deneyimimi hatırlıyorum. Bizim oyuncular, maç arasında sigara yakıyorlardı. Ben de 'Nasıl yani?' olmuştum. Bütün duş alanı, bir sigara dumanı ile kaplıydı. İngiltere'den oraya geldiğim için tam anlamıyla bir kültür şoku olmuştu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"SERGEN YALÇIN BENİ ARADI"

Alanyaspor'a transfer süreci hakkında konuşan Steven Caulker, "Türkiye'ye gitme şansım olduğunda Türk efsanesi Sergen Yalçın beni aradı. İçki içer, sigara içer, kumar oynar... İlk buluştuğumuzda sigara içip benim fit olup olmadığımı sordu. 10 gün beni denemeye aldılar ve sonrasında sözleşme imzaladık. Antalyaspor'a gideceğime düşünüyorum ama Alanyaspor'a gitmiştim" dedi.

Steven Caulkerdan Galatasaray ve Vitor Pereira itirafı Pirlo, İtalyanlarla beraber sigara içiyordu

Mesut Özil'in asistiyle bir gol atmanın hayalini kurduğunu vurgulayan Steven Caulker, "Mesut Özil'in asistiyle gol atmayı hayal ediyordum ama bu hayallerin hiçbiri gerçek olmadı" açıklamasını yaptı.

"GİTMEK İSTEDİĞİM TAKIM GALATASARAY'DI"

Steven Caulker, Galatasaray'da forma giymek istediğini dile getirerek, "Türkiye'de en çok gitmek istediğim takım Galatasaray'dı. Ancak onlar hariç bütün büyükler beni istiyordu. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne gidiyordu ama ben Fenerbahçe'ye gitmek istedim çünkü Fenerbahçe, Galatasaray'dan sonra Türkiye'nin en büyük kulübüydü" dedi.

Haberin Devamı

Vitor Pereira'nın kendisini istemediğini belirten Steven Caulker, "Fenerbahçe 7 yıldır şampiyon olamıyordu ve ben de daha az paraya da olsa oraya gitmek istedim. Fenerbahçe'ye geldim ve 2 gün sonra Pereira geldi. Görüşmelerimizde adı bile geçmiyordu. Geldiğinde beni istemediğini anladım. Tanıştığımızda tokalaşırken yüzüme bile bakmamıştı. Benim yerime alınan isim Kim Min-Jae'ydi. 'Benim yerime Çin'den bir oyuncu mu aldılar gerçekten?' dedim ama inanılmaz bir oyuncuydu. Şu anda Napoli'de oynuyor ve harika bir sezon geçiriyor. Fenerbahçe öyle bir oyuncu bulmuştu ki '100 milyon euroya Real Madrid'e satabilirler' diye düşündüm" açıklamasını yaptı.

Vitor Pereira ile ilgili eleştirilerde bulunan Caulker, "Vitor Pereira neredeyse Everton'a gidiyordu. Eğer bu gerçekleşseydi İngiltere'ye uçup taraftarlarla birlikte protestolara katılırdım" diye konuştu.

Steven Caulkerdan Galatasaray ve Vitor Pereira itirafı Pirlo, İtalyanlarla beraber sigara içiyordu

TÜRKİYE'DE 4 TAKIMDA OYNADI

Tottenham altyapısında yetişen Steven Caulker, Yeovil Town, Bristol City ve Swansea City'de kiralık olarak forma giydi. Cardiff City, Steven Caulker'ın bonservisini 2013-2014 sezonunda 9 milyon 150 bin euro karşılığında aldı. Burada gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli oyuncu, 2014-2015 sezonu başında Queens Park Rangers'a 10 milyon 750 bin euro karşılığında imza attı. Southampton, bir yıl sorna 1 milyon 700 bin euro bedelle Sierra Leone'li stoperi kiraladı. Steven Caulker, 2015-2016 sezonunun ikinci yarısını Liverpool'da kiralık olarak geçirdi. Queens Park Rangers'ın 2017-2018 sezonunda serbest bıraktığı Steven Caulker daha sonra Dundee, Alanyaspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük formaları giydi.

Haberin Devamı

Sierra Leone'li savunmacının Wigan Athletic ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. 31 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro. Sierra Leone Milli Takımı'nda 10 maçta oynayan Steven Caulker, gol ya da asist üretemedi.

Jamal Musiala'nın Bayern Münih'teki en güzel golleri

Yazarlar