Voleybol Sultanlar Ligi'nde Tijana Boskovic fırtınası! VakıfBank'ta Zehra Güneş dikkat çekti

Sultanlar Ligi'nde Tijana Boskovic fırtınası! VakıfBank'ta Zehra Güneş dikkat çekti

22.10.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Vodafone Sultanlar Ligi'nde 3'üncü hafta heyecanı sona ererken Eczacıbaşı Dynavit'in yıldızı Tijana Boskovic takımını sırtlamayı başardı. VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş'in performansı dikkat çekti.

Sultanlar Liginde Tijana Boskovic fırtınası VakıfBankta Zehra Güneş dikkat çekti

Türk voleybolunda büyük heyecana sahne olan Vodafone Sultanlar Ligi'nde 3'üncü hafta heyecanı sona erdi. Eczacıbaşı Dynavit'in yıldızı Tijana Boskovic, Vodafone Sultanlar Ligi'nde geride kalan haftaya damga vurdu.

Haberin Devamı

Vodafone Sultanlar Ligi'nin favorileri arasında gösterilen VakıfBank'ta Zehra Güneş'in gösterdiği performans dikkat çekti.

Eczacıbaşı Dynavit'in Aydın BBSK deplasmanındaki karar setindeki galibiyetinde Tijana Boskovic başrol oynadı. Sırp yıldız 27 sayılık performansıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. Tijana Boskovic bu performansıyla haftanın en skorer oyuncusu unvanını Simone Lee ile paylaştı. Vodafone Sultanlar Ligi'nde haftanın en skorer isimleri şu şekilde:

Simone Lee - 27 sayı
Tijana Boskovic - 27 sayı
Angela Leyva - 26 sayı
Lucille Gicquel - 26 sayı
Irina Voronkova - 23 sayı

VakıfBank'ın Galatasaray Daikin'i set vermeden devirdiği maçta sarı-siyahlıların yıldızı Zehra Güneş performansıyla dikkat çekti. Milli voleybolcu, 4 blokla maçın en çok blok yapan oyuncusu oldu. Vodafone Sultanlar Ligi'nde haftanın en fazla blok yapan isimleri şu şekilde:

Haberin Devamı

Anna Nicoletti - 5 blok
Zehra Güneş - 4 blok
Tijana Boskovic - 4 blok
Aslı Kalaç - 4 blok
Bahar Akbay - 3 blok

Vodafone Sultanlar Ligi'nde haftanın en çok servis sayısı bulan isimleri ise şu şekilde:

Hazal Selan Uygur - 3 ace
Jordan Thompson - 3 ace
Beyza Arıcı - 3 ace
Irina Voronkova - 3 ace
Julia Berhmann - 3 ace

VAKIFBANK ZİRVEDE

Vodafone Sultanlar Ligi'nde 3'üncü haftanın lideri VakıfBank oldu. Sarı-siyahlılar, geride kalan 3 haftada 8 puan topladı. Eczacıbaşı Dynavit ise 7 puan toplama başarısı gösterdi. Fenerbahçe Opet, 7 puan toplayarak ikincilik yarışında Eczacıbaşı Dynavit'i takip etti.

Yazarlar