Voleybol Sultanlar Ligi'ne Arina Fedorovtseva damgası!

Sultanlar Ligi'ne Arina Fedorovtseva damgası!

05.03.2023 - 12:22 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi’nde zirve takibini sürdüren Fenerbahçe Opet'in Rus smaçörü Arina Fedorovtseva adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sultanlar Ligine Arina Fedorovtseva damgası

Misli.com Sultanlar Ligi’nde 18. hafta, PTT Spor- Fenerbahçe Opet karşılaşması ile devam etti. Karşılaşmayı; Sarı Melekler 21-25, 15-25, 10-25 setlerle 3-0 kazandı ve haftayı galibiyetle tamamladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet’in Brezilyalı oyuncusu Ana Cristina De Souza 19 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Anna Lazareva 16, Hristina Vuchkova 10 sayıyla galibiyette çift hanelere ulaşan isimler oldu.

ACE KRALİÇESİ ARINA
Fenerbahçe Opet’in Rus smaçörü Arina Fedorovtseva, etkili servisleriyle takımının galibiyetlerinde kilit rol oynamaya devam ediyor. İki sezondur Fenerbahçe Opet forması giyen Arina Fedorovtseva, sezonun şu ana kadarki bölümünde servisten elde ettiği direkt sayılarla hem ligde hem de Avrupa’da bu alanda zirvede yer alıyor.

1/3

2/3

3/3

HEM AVRUPA'DA HEM SULTANLAR LİGİ'NDE
Misli.com Sultanlar Ligi’nde takımının oynadığı 17 maç ve 54 sette toplam 36 servis sayısına imza atan 2004 doğumlu Rus oyuncu, “En İyi Servisçi” sıralamasında hem set başına servis (0.67) hem de en çok servis sayısı (36) alanlarında ilk sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Sarı Melekler’in 2023 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde adını çeyrek finale yazdırmasında pay sahibi olan Fedorovtseva, bu sezon Avrupa’da oynanan Grup Etabı ve Play-Off maçlarında 20 sette 18 servis sayısı elde etti. Serviste takımına set başına 0.9 sayı ile katkı sağlayan “PrensAce”, Avrupa’da da ligde olduğu gibi hem set başına servis hem de en çok servis sayısı alanlarında en üst basamağı kimseye bırakmadı.

Yazarlar