Beşiktaş Süper Lig devi, Sörloth için gün sayıyor! Kesenin ağzını açtı

Süper Lig devi, Sörloth için gün sayıyor! Kesenin ağzını açtı

20.04.2022 - 08:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig'den gol kralı olarak Almanya'nın yolunu tutan oradan da Real Sociedad’a kiralanan Alexander Sörloth için Süper Lig devi gün sayıyor. Norveçli golcü için kesenin ağzı açılırken Alman kulübüne sonraki satıştan yüzde 50 pay verilecek.

Süper Lig devi, Sörloth için gün sayıyor Kesenin ağzını açtı

Bir zamanlar Süper Lig ekibi Trabzonspor'da forma giyen ve ardından Bundesliga ekibi Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth için Süper Lig devi transfer yoklaması yaptı. La Liga ekibi Real Sociedad’ta kiralık olarak forma giyen oyuncuyu Türkiye'ye tekrardan getirmeye çalışacaklar.

Haberin Devamı

Sezon sonu takımına geri dönecek
Bonservisi Leipzig'te bulunan Norveçli golcü, sezonu, Real Sociedad'ta kiralık olarak geçiriyor. İspanyol ekibinin 17 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmak istemediği ifade iddia ediliyor.

Trabzonspor'a 10 milyon euro kazandırdı

Trabzonspor'un 2019-2020 sezonunda kadrosuna kattığı tecrübeli santrafor, bordo-mavililere 10 milyon euro kazandırdı. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig devinde gösterdiği performansla, gol krallığı yaşadı. Sörloth daha sonra 20 milyon euro bedelle RB Leipzig'in yolunu tuttu.

Süper Lig devi, Sörloth için gün sayıyor Kesenin ağzını açtı

Leipzig ile sözleşmesi 2025'te bitecek

Alexander Sörloth'un RB Leipzig ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 26 yaşındaki Norveçli golcünün güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, talip oldu
Trabzonspor'da oynayan Alexander Sörloth'a Beşiktaş forması giydirmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş, Bundesliga ekibinin bonservisiyle göndermek istediği 26 yaşındaki futbolcu için tüm şartları zorlayacak.

7 milyon euro
26 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 7 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay içeren önerisini Alman kulübüne sunacak olan Kara Kartal, sezon sonu için bir an önce söz kesmek istiyor.

Sörloth'u ikna etmeye çalışacak
Yönetimin, Sörloth’u da 3.5 milyon Euro maaşa ikna etmeye yakın olduğu ifade edildi.

Trabzonspor'u bilgilendirmek zorunda

RB Leipzig'in Türkiye'den aldığı her bir transfer teklifi için Trabzonspor'u bilgilendirmek zorunda olduğu belirtildi. Bordo-mavililerin gelen teklifi karşılaşması durumunda Sörloth'un Trabzonspor'a gideceği kaydedildi.