Beşiktaş Süper Lig devinden Alexander Sörloth bombası! Transfer operasyonu

Süper Lig devinden Alexander Sörloth bombası! Transfer operasyonu

10.04.2022 - 20:04 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Norveçli santraforun, İstanbul'da oynamayaca sıcak baktığı belirtildi. RB Leipzig'in kararına göre Süper Lig devinin hamle yapacağı vurgulandı. İşte detaylar...

Süper Lig devinden Alexander Sörloth bombası Transfer operasyonu

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Trabzonspor fırtınası esti. Şampiyonluk yarışından uzak kalan İstanbul devinin, gelecek sezon için Alexander Sörloth'u gündemine aldığı iddia edildi. Gol yollarında bitiricilik sorununu çözmek isteyen Süper Lig devinin gündeminde Alexander Sörloth olduğu vurgulandı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth'un İstanbul transferine sıcak baktığı öne sürüldü. Türkiye'ye daha önce dönemk istemeyen genç forvetin, bu kez fikir değiştirdiği, İstanbul kulüplerinde oynamak istediği öğrenildi.

Süper Lig devinden Alexander Sörloth bombası Transfer operasyonu

RB Leipzig satmak istiyor

Beşiktaş'ın da gündeminde olan Alexander Sörloth'un menajeri ile yapılan görüşmelerde bu durumun ortaya çıktığı belirtildi. Asıl sorunun, RB Leipzig'in Alexander Sörloth'u satmak istemesi olduğu kaydedildi.

Real Sociedad opsiyonu kullanmayacak

Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen ve 14 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan Alexander Sörtloh için İspanyol kulübü bu hakkını kullanmayacağını belirtti.

Süper Lig devinden Alexander Sörloth bombası Transfer operasyonu

Kiralık olursa Beşiktaş devreye girecek

Ajansspor'un haberine göre; RB Leipzig'in Alexander Sörloth transferinde kiralık anlaşmaya sıcak bakması durumunda Beşiktaş devreye girecek. Siyah-beyazlılar, Bundesliga'nın güçlü ekibiyle anlaşma sağlamaya çalışacak.

Haberin Devamı

Süper Lig devinden Alexander Sörloth bombası Transfer operasyonu

Bu sezon 6 gol attı

La Liga ekiplerinden Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen, Alexander Sörloth 37 müsabakada şans buldu. Norveçli golcü bu maçlarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Alexander Sörloth takım arkadaşlarına da 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Man City ve Liverpool forması giymiş oyuncular