Trabzonspor Süper Lig devinden Emre Mor bombası! Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Süper Lig devinden Emre Mor bombası! Fenerbahçe'ye transfer çalımı

18.06.2022 - 18:40 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla muhteşem bir performans sergileyen Emre Mor transfer döneminin gözdesi oldu. Tecrübeli oyuncuyla Fenerbahçe'nin ilgilendiği biliniyordu. Süper Lig'in bir diğer devinin transfer için harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar...

Süper Lig devinden Emre Mor bombası Fenerbahçeye transfer çalımı

Fatih Karagümrük formasıyla geçtiğimiz sezon Süper Lig'e damga vuran Emre Mor, transfer döneminde kulüplerin yarıştığı isim oldu. 24 yaşındaki futbolcuyla Fenerbahçe'nin ardından bir diğer Süper Lig devinin de girişimlere başladığı öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

10 GOLE KATKI YAPTI

İstanbul temsilcisinin geçtiğimiz sezon Celta Vigo'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Emre Mor, 29 müsabakada forma şansı buldu. 24 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 6 kez havalandırma başarısı gösterdi. Tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

BONSERVİSİNİ KARAGÜMRÜK ALDI

Emre Mor'un transferi konusunda Fatih Karagümrük ile Celta Vigo arasında anlaşma sağlandı. La Liga temsilcisinde forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncunun hakları İstanbul ekibine geçti. Emre Mor'un sözleşme detaylarına dair henüz bir açıklama yapılmadı. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon 700 bin euro olarak gösteriliyor.

Süper Lig devinden Emre Mor bombası Fenerbahçeye transfer çalımı

VOLKAN DEMİREL: SÜPER LİG'İN EN İYİSİ

Fatih Karagümrük'ten sezonun tamamlanmasının ardından ayrılan Volkan Demirel geçtiğimiz günlerde Socrates'e konuştu. Volkan Demirel, Emre Mor'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Genç teknik direktör, 24 yaşındaki oyuncuyla ilgili "Emre Mor, kenar oyuncusu olarak Süper Lig'in en iyisi. Dinletmeyi bilirseniz dinler. Emre'ye arkadaş abi gibi yaklaştım yaşadıklarımdan bahsettim. Bir antrenmanda Emre'ye 'hala saha topçusu musun' dedim. Emre'nin yönlendirilmesi gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

15 KEZ MİLLİ OLDU

Danimarka'da Brönshöj Boldklub altyapısında yetişen Emre Mor, Lyngby BK, Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük formaları giydi. Emre Mor kariyeri boyunca 15 kez A Milli Futbol Takımı'nda oynadı. 24 yaşındaki oyuncu Ay-Yıldızlı formayla 1 kez gol sevinci yaşadı.

Süper Lig devinden Emre Mor bombası Fenerbahçeye transfer çalımı

F.BAHÇE VE YURT DIŞINDAN İLGİ

Karagümrük'te gösterdiği performansla transferin gözdesi haline gelen ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin transfer gündeminde bulunan 24 yaşındaki oyuncuyla İtalya ve yurt dışından kulüplerin de ilgisinin olduğu öne sürüldü.

TRABZONSPOR DEVREDE

Fenerbahçe ve yurt dışından kulüplerin durumunu yakından takip ettiği Emre Mor konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Ajansspor'un haberine göre; Ahmet Ağaoğlu yönetimindeki Trabzonspor'un daha önce de transfer gündeminde yer alan Emre Mor için harekete geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinden Emre Mor bombası Fenerbahçeye transfer çalımı

Oyuncuyla yapılan pazarlıklarda büyük mesafe kat eden kurmayların transferi resmiyete kavuşturmak adına kısa süre içerisinde Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

LARİN İDDİASI

Anthony Nwakaeme'nin vedasının ardından sol kanat için bir oyuncuyu kadrosuna dahil etmeyi hedefleyen bordo-mavililerin gündemine Beşiktaş'tan ayrılan Cyle Larin'in de geldiği iddia edildi. Kanadalı oyuncunun menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildiği belirtildi. Öte yandan transfer için Abdullah Avcı'nın raporunun beklendiği yazıldı.

Kevin De Bruyne'nin City formasıyla attığı en iyi goller