Galatasaray Süper Lig devinden İlkay Gündoğan bombası! Barcelona'dan ayrılmayı planlıyor

Süper Lig devinden İlkay Gündoğan bombası! Barcelona'dan ayrılmayı planlıyor

01.04.2024 - 08:51 | Son Güncellenme:

İspanya'da Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan için gündemi sarsacak bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi yıldız orta sahanın olası transferi için risk almaya hazırlanıyor.

Süper Lig devinden İlkay Gündoğan bombası Barcelonadan ayrılmayı planlıyor

Manchester City kariyeri sonrası Barcelona'da aradığını bulamayan İlkay Gündoğan için Süper Lig ihtimali artmış durumda. Yıldız oyuncunun takımından ayrılmak istediği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY İSTEMİŞTİ

Galatasaray hem sezon başında hem de devre arası transfer döneminde orta sahaya çok yönlü bir isim almak istedi. Bu doğrultuda gündeme gelen isimlerden biri de İlkay Gündoğan olmuştu. Fakat Alman futbolcu, İspanyol devi Barcelona’nın yolunu tuttu.

AYRILMAYI PLANLIYOR

Aradan geçen süre içerisinde İlkay, Katalan ekibinde mutsuz olduğu için ayrılmak istediğini dile getirdi. Ancak öncelikle tecrübeli futbolcu, Almanya Bundesliga’dan gelen teklifleri bekleyecek. İlkay, Almanya’dan gelen teklifleri beğenmez ise bu kez Arabistan takımlarını dinleyecek.

Süper Lig devinden İlkay Gündoğan bombası Barcelonadan ayrılmayı planlıyor

ASLAN'IN İLKAY RÜYASI

Cim Bom, işi her ne kadar zor olsa da 33 yaşındaki oyuncu için yeniden fırsat kollayacak. Galatasaray’ın önündeki tek yol, İlkay’ın hem Almanya’yı hem de Arabistan’ı reddetmesi...

Haberin Devamı

RİSK ALACAKLAR

Deneyimli oyuncu, iki taraftan da gelen önerileri reddederse Galatasaray Yönetimi devreye girecek. Bunun için Sarı-Kırmızılılar, yaz transfer döneminde orta saha transferini biraz bekletip, risk alacak.

Yazarlar