İspanya La Liga Süper Lig deviyle anılıyordu! Veda sinyali: Acı çekmek istemiyorum

Süper Lig deviyle anılıyordu! Veda sinyali: Acı çekmek istemiyorum

23.09.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Sevilla ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşa çıkan Papu Gomez çarpıcı açıklamalarda bulundu. Süper Lig devleriyle de anılan Arjantinli on numara, futbolu bırakabileceğini dile getirdi.

Süper Lig deviyle anılıyordu Veda sinyali: Acı çekmek istemiyorum

La Liga devi Sevilla ile sözleşme uzatmayan ve herhangi bir takımla anlaşmayan Papu Gomez suskunluğunu bozdu. 35 yaşındaki orta saha geleceğine dair konuşurken, yeşil sahalara veda edebileceğinin sinyalini verdi.

Haberin Devamı

Doğru fırsatı beklediğini ve eğer gelmezse emekli olabileceğini belirten Papu Gomez, "Sevilla'da kalmaktan keyif alıyorum. Doğru fırsatı bekliyorum. Eğer gelmezse, emekli olmayı düşünebilirim. Futbol için her şeyimi verdim ve sonunda acı çekmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Lig deviyle anılıyordu Veda sinyali: Acı çekmek istemiyorum

Kariyerinde gösterdiği özverilerin başarılarla taçlandığını dile getiren Arjantinli, "Geriye dönüp baktığımda bir Dünya Kupası kazandığımı görmek olağanüstü. Kariyerimdeki tüm sıkı çalışma ve özverinin karşılığını hiç hayal etmediğim bir şekilde aldığımı fark etmemi sağlıyor" açıklamasını yaptı.

Bergamo'ya geri dönmek istemediğini net bir şekilde vurgulayan Papu Gomez, "Arjantin her zaman kalbimde olacak olsa da yaşamak istediğim yer Avrupa. Ancak kesin olan bir şey var, Bergamo'ya dönmek istemiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Arsenal Sarandi altyapısında futbola başlayan Papu Gomez daha sonra San Lorenzo, Catania, Metalist, Atalanta ve Sevilla formaları giydi. Bonservisi elinde bulunan Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Arjantin Milli Takımı'nda 17 maça çıkan 35 yaşındaki orta saha, 3 gol sevinci yaşadı. Papu Gomez daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Dünya Kupası şampiyonluğu
1 - Copa America şampiyonluğu
1 - Avrupa Ligi şampiyonluğu
1 - Sudamericana şampiyonluğu