Fenerbahçe Süper Lig devleri transferde birbirine girdi! UEFA kadrosu için yarın son

Süper Lig devleri transferde birbirine girdi! UEFA kadrosu için yarın son

01.09.2022 - 08:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig kulüplerinin transfer savaşlarında ortalık yangın yerine döndü. Türk kulüpleri, UEFA listelerini yarın gece yarısına kadar teslim etmek zorunda. Transferlerini yetiştirmek isteyen dev kulüpler adeta birbirine girerken Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan olay yaratacak hamleler geldi. Galatasaray ise bitirme noktasına geldiği dünya yıldızının transferinde ezeli rakibinin engeliyle karşılaştı. İşte detaylar...

Süper Lig devleri transferde birbirine girdi UEFA kadrosu için yarın son

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde yer alan Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir, 2 Eylül tarihine kadar UEFA’ya kadrolarını vermek zorunda... Yarından sonra gelecek yeni oyuncular sadece Süper Lig’de forma giyebilecek.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA SON SAATLER

Danimarka, Hollanda ve Avusturya’da kulüpler, dün itibariyle transfer dönemini bitirerek kadrolarını tamamladı. İtalya ve Almanya’da 17.00’a, İspanya’da 22.59’a, İngiltere’de 23.00’a, Fransa’da 23.59’a kadar bugün transfer yapılabilecek.

Süper Lig devleri transferde birbirine girdi UEFA kadrosu için yarın son

AYRILACAK İSİMLER İÇİN AVRUPA KAPILARI KAPANIYOR

Türkiye’deki bazı kulüplerin elden çıkarılmak istenen oyuncular, bugünden sonra Avrupa’da belli başlı ülkelere gidemeyecek. Fakat Romanya’da 5 Eylül, Rusya ve Çekya’da 8 Eylül, Katar ve Yunanistan’da 15 Eylül, Suudi Arabistan’da 17 Eylül, Ukrayna’da 22 Eylül’e kadar transfer sürecek.

GECE 01.00 SON

UEFA’nın açıkladığı resmi bildirimde Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde yer alan takımların 2 Eylül’de Orta Avrupa Saati baz alınarak 24.00’a kadar açıklaması gerekiyor. Türkiye, Orta Avrupa’dan 1 saat önde olduğu için temsilcilerimiz için liste verme süresi 3 Eylül 01.00’a kadar sürecek.

Haberin Devamı

SÜPER LİG DEVLERİ GEMİLERİ YAKTI

UEFA’ya kadrolarının teslimine bu kadar az zaman kalınca henüz transferlerini tamamlamayan ve Avrupa'da ülkemizi temsil edecek Türk takımlar adeta birbirine girdi. Berisha'yı gönderen Fenerbahçe ve şampiyonluğun en büyük mimarlarından olan golcüsü Cornelius'u Kopenhag'a bonservisiyle satan Trabzonspor, forvet transferi için gemileri yakmış durumda.

F.BAHÇE MAXİ GOMEZ'İ ELİNDEN KAÇIRDI

Henüz bir golcü transfer etmeyen Fenerbahçe uzun süredir transferi için uğraş verdiği bir isimde şok yaşadı. Sarı-lacivertliler, fırsat transferi olarak gördüğü Maxi Gomez’i elinden kaçırdı.

TRABZONSPOR'UN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Günlerdir adı Fenerbahçe ile anılan Uruguaylı futbolcu, sarı-lacivertlilerin işi ağırdan alması sonrasında, Trabzonspor’un teklifini kabul etti. Trabzonspor, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Maxi Gomez'i kadrosuna kattı.

Süper Lig devleri transferde birbirine girdi UEFA kadrosu için yarın son

BUGÜN İSTANBUL'A GELİYOR

La Liga ekibi Valencia ve Uruguaylı futbolcuyla anlaşma sağlayan bordo mavili takım, oyuncuyu bugün İstanbul getirecek. Ümraniyespor maçı için İstanbul'da olacak kafiledeki takım arkadaşlarıyla bir araya gelecek olan 27 yaşındaki golcü futbolcu, sonrasında Trabzon'a gidecek.

Haberin Devamı

3 MİLYON EUROYA 4 YILLIK İMZA

Trabzonspor, 4 yıllık sözleşme imzalayacağı Gomez'in bonservisi için Valencia'ya 3 milyon Euro'yu taksitler halinde ödeyecek.

Süper Lig devleri transferde birbirine girdi UEFA kadrosu için yarın son

FENERBAHÇE'DEN G.SARAY'A ICARDİ ÇELMESİ

Nevzat Dindar'ın haberine göre ise; Maxi Gomez'i rakibi Trabzonspor'a kaptıran Fenerbahçe adeta gözünü kararttı ve ezeli rakibi Galatasaray'ın transferinde sona yaklaştığı dünyaca ünlü yıldız için devreye girdi. Galatasaray, Mauro Icardi transferinde avantajlı duruma geçerken, sürpriz bir engelle karşılaştı; Fenerbahçe...

Süper Lig devleri transferde birbirine girdi UEFA kadrosu için yarın son

GALATASARAY ANLAŞMA NOKTASINA GELMİŞTİ AMA...

Avrupa’nın önde gelen liglerinde transferin bugün sona ermesiyle beraber Aslan’ın Icardi transferi için önü daha da açılacağı düşünülüyordu. Icardi için devrede olan Sevilla’nın Nice’de forma giyen Kasper Dolberd ile anlaşması, Galatasaray’ın önündeki en büyük engeli ortadan kaldırmıştı. Üstelik Galatasaray, PSG’den 8.2 milyon euro alan Icardi’nin ücretinin 3 milyon eurosunu vermeyi kabul etmiş, bu konuda protokol aşamasına kadar gelinmişti.

Haberin Devamı

L'EQUIPE: İCARDİ, İSTANBUL'A GELMEYİ KABUL ETTİ

Bu derece ilerlemiş bir transfer için devreye Fenerbahçe’nin girmesi, işlerin değişmesine yol açtı. Fransız ünlü spor gazetesi L’Equipe, Fenerbahçe’nin de Icardi için devreye girdiğini yazdı. Sarı-lacivertlilerin, İstanbul’a gelmeyi kabul eden Arjantinli oyuncunun maddi konularını araştırdığını dile getirdi.