İstanbulspor Süper Lig'de Emeka Eze fırtınası! F.Bahçe'yi yıkmıştı, gollerine devam etti

Süper Lig'de Emeka Eze fırtınası! F.Bahçe'yi yıkmıştı, gollerine devam etti

01.05.2023 - 22:03 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor, Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Kritik maçta İstanbul temsilcisinin golcü futbolcusu Emeka Eze, gollerine devam etti ve son 5 haftadaki performansı dikkat çekti.

Süper Ligde Emeka Eze fırtınası F.Bahçeyi yıkmıştı, gollerine devam etti

İstanbulspor, Süper Lig'in 32. haftasında Giresunspor'u konuk etti. Kritik maç Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynandı. İstanbulspor'da son haftalardaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Emeka Eze, gollerine devam etti ve ortaya çıkan istatistik şaşırttı.

Haberin Devamı

GOL PERDESİNİ EZE AÇTI

Müsabakanın henüz 10. dakikasında İstanbulspor Eze'nin golüyle öne geçti. Okan'ın uzun pasını Rroca kafa ile indirdi ve Eze, ceza sahası sol çaprazdan yakın köşeye sert vurarak topu ağlara gönderdi.

Süper Ligde Emeka Eze fırtınası F.Bahçeyi yıkmıştı, gollerine devam etti

PENALTI KARARI

Karşılaşmanın 16. dakikasında Giresunspor beraberlik şansı yakaladı. İstanbulspor'da Duhaney, ceza sahasında topa eliyle dokununca hakem penaltı noktasını gösterdi.

KALECİ KURTARDI

Giresunspor'da Bajic penaltıda topun başına geçti, kaleci Jansen sağına doğru uzanarak gole izin vermedi.

Süper Ligde Emeka Eze fırtınası F.Bahçeyi yıkmıştı, gollerine devam etti

İSTANBULSPOR 10 KİŞİ KALDI

Heyecan dolu maçın 49. dakikasında İstanbulspor'da Simon Deli, Bajic'i ceza sahası önünde faulle durdurunca sarı kart gördü. Sonrasında yapılan VAR incelemesinde kartın rengi kırmızıya döndü ve İstanbulspor 10 kişi kaldı.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

İstanbulspor forması giyen Emeka Eze, bu sezon İstanbul temsilcisi ile 30 resmi maça çıktı. Nijeryalı futbolcu söz konusu maçlarda 9 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve takım arkadaşlarına da 4 kez gol pası verdi.

Nijeryalı futbolcu, son 5 maçta 3 kez gol atıp 2 kez de asist yaptı.

Düşme hattını yakından ilgilendiren maçı İstanbulspor, Eze'nin golüyle 1-0'lık skorla kazandı.

Süper Ligde Emeka Eze fırtınası F.Bahçeyi yıkmıştı, gollerine devam etti

FENERBAHÇE'Yİ SON DAKİKADA YIKMIŞTI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında İstanbulspor'u konuk etti. Heyecan dolu müsabaka 3-3'lük beraberlikle tamamlandı.

Sarı-lacivertli ekip 90+6'ya kadar 3-2'lik üstünlüğü bulunuyordu. Ancak İstanbulspor'un golü futbolcusu Emeka Eze, 90+6'da sahneye çıkarak skoru eşitledi. Bu sonuç ile Fenerbahçe zirve yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı.