Süper Lig Süper Lig'de hakemlerden kurdeleli tepki!

Süper Lig'de hakemlerden kurdeleli tepki!

19.12.2023 - 18:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin hakemi Mete Kalkavan ve yardımcıları, Halil Umut Meler'in yaşadığı olaya kurdeleli tepki gösterdi.

Süper Ligde hakemlerden kurdeleli tepki

Halil Umut Meler'in uğradığı saldırısı sonrası ertelenen Süper Lig, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan Başakşehir FK - Sivasspor karşılaşmasıyla yeniden başladı.

Haberin Devamı

LİGLER ERTELENMİŞTİ

11 Aralık günü Ankara'da oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindeki kişiler sahaya inerek mücadelenin hakemi, Halil Umut Meler'e saldırıda bulunmuştu.

Başarılı hakem hastaneye kaldırılırken, Koca ve beraberindekiler ise gözaltına alınmıştı. Meler tedavisinin ardından taburcu olup, İzmir'deki evine geçmişti.

HAKEMLERDEN KURDELELİ TEPKİ

Başakşehir ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmanın hakemi olarak Mete Kalkavan atanmıştı. Karşılaşma öncesi deneyimli hakem ve yardımcılarının yakalarına taktığı beyaz kurdeleler dikkatlerden kaçmadı.

Bu hafta oynanacak tüm maçlarda hakemlerin bu kurdeleleri takması ve Halil Umut Meler'in yaşadığı olaya böyle bir tepki vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Süper Ligde hakemlerden kurdeleli tepki

ÇİÇEK VERİLDİ

Karşılaşma öncesi seremonideki çocuklar üzerlerinde 'Saygı' yazılı formalarla mücadelenin hakemleri Mete Kalkavan, Caner Özaral ve Mert Bulut’a çiçek taktim ettiler.

Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor müsabakasında hakem Halil Umut Meler’e karşı fiziksel saldırı sonrası ligin 16. hafta karşılaşmaları ertelenmişti.

Yazarlar