Beşiktaş Süper Lig'de ikincilik hesapları! Fenerbahçe mi Beşiktaş mı ikinci olacak?

Süper Lig'de ikincilik hesapları! Fenerbahçe mi Beşiktaş mı ikinci olacak?

04.06.2023 - 21:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray'a 3-0'lık skorla kaybeden Fenerbahçe için bir tehlike daha kapıda. Ligdeki ikinciliği tehlikeye giren Sarı Lacivertliler için Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynayacağı maç hayati önem taşıyor. İşte ayrıntılar...

Süper Ligde ikincilik hesapları Fenerbahçe mi Beşiktaş mı ikinci olacak

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 ile geçen Galatasaray şampiyonluğunu ilan ederken, ikincilik için Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyordu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE DERBİDE DAĞILDI

Süper Lig'in 37. haftası Galatasaray - Fenerbahçe derbisine sahne oldu, iki dev sezonun son maçına çıktı. Şampiyonluğunu garantileyen Sarı Kırmızılı ekip, konuk ettiği Fenerbahçe'yi Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi'nin attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe'de Luan Peres, kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

İKİNCİLİK HESAPLARI

Bu mağlubiyet sonrası Fenerbahçe'nin ligdeki ikincilik şansı da zora girmiş oldu. İşte Sarı Lacivertliler, Beşiktaş arasında yaşanan kıyasıya rekabet...

Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'yı 5-2 ile geçerek puanını 77'ye yükseltti ve ikinci sıradaki Fenerbahçe ile eşitledi.

Süper Ligde ikincilik hesapları Fenerbahçe mi Beşiktaş mı ikinci olacak

Siyah - beyazlılar şu an üçüncü sırada gözükse de iki takım ligi aynı puanla bitirdiğinde ikili averajdan üstün olduğu için sezonu ikinci tamamlayacak. Fenerbahçe eğer Galatasaray'ı yenebilseydi 2.liğini garantilemiş olacaktı.

Haberin Devamı

Çünkü Fenerbahçe'nin ligin son haftasında rakibi olan Gaziantep FK yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmişti ve otomatik olarak üç puanı hanesine yazdıracaktı.

BEŞİKTAŞ'IN KONYA MAÇI KRİTİK

Fenerbahçe'nin Nef Stadyumu'ndan puansız dönmesinin ardından, Beşiktaş son haftada Konyaspor'u mağlup ettiği takdirde ikili averajdan dolayı ikinci sırada sezonu tamamlamış olacak.