Galatasaray Süper Lig'in en şanssız teknik direktörü! Büyük travma

Süper Lig'in en şanssız teknik direktörü! Büyük travma

02.02.2023 - 10:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Ümraniyespor, Galatasaray karşısında iki kez öne geçtiği maçta rakibine yenilmekten kurtulamadı. Maçtan sonra şanssızlıktan yakınan teknik direktör Recep Uçar'ın yaşadığı talihsizlik, futbol dünyasında az rastlanır cinsten.

Süper Ligin en şanssız teknik direktörü Büyük travma

SKORER

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de son sıraya demir atan Ümraniyespor, 22. haftada lider Galatasaray'a konuk oldu. NEF Stadı'nda 11'de Umut Nayır'ın golüyle öne geçen konuk ekip, 32'de Abdülkerim'in golüne engel olamadı. İlk yarıda özellikle Avanou ile birçok pozisyondan yararlanamayan Ümraniyespor, 39'da Oğuz Gürbulak'ın sayısıyla ilk yarıyı 2-1 önde kapamayı başardı.

Süper Ligin en şanssız teknik direktörü Büyük travma

İKİ KEZ ÖNE GEÇTİ AMA...

İkinci yarıda son haftaların formda ismi Icardi 60'ta penaltıdan skora denge getirdi. 83'te bir kez daha sahne alan Arjantinli yıldız şık kafa golüyle ev sahibi takımı galibiyete taşıdı. Ümraniyespor böylece iki kez öne geçtiği maçtan yine puansız ayrıldı. Takımına pozitif futbol oynatan teknik direktör Recep Uçar'ın son dönemdeki talihsizliği göze çarpıyor. 

Haberin Devamı

ANTALYASPOR KARŞISINDA 90+3'TE YIKILDI

Geçen hafta Antalyaspor'a konuk olan Uçar'ın talebeleri, 90+3'te Freddy'nin golüyle yıkıldı ve sahadan 3-2'lik skorla boynu bükük ayrıldı. 20. haftada şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe karşısında 78'de Umut Nayir'la müsabakada beraberliği yakalayan kırmızı-beyazlı ekip, 89'da Glumac'ın kendi kalesine attığı golle sahadan puansız ayrılmak durumunda kaldı.

Süper Ligin en şanssız teknik direktörü Büyük travma

KUPADA TURU SON ANDA KAYBETTİLER

Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda da Trabzonspor'u elemenin eşiğinden döndü. 12'de takımın skor yükünü çeken Umut Nayir'in golüyle öne geçen İstanbul temsilcisi, 90+3'te Vitor Hugo'nun golüyle yıkım yaşadı. Uzatmalara giden zorlu mücadeleyi Trabzonspor 4-1 kazandı ve turu geçen taraf oldu.

UÇAR: SEZONUN EN ŞANSSIZ TEKNİK DİREKTÖRÜYÜM

Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulunan Recep Uçar, "İkinci yarı oyunu geride kabul etme gibi bir düşüncemiz yoktu. Belki sezonun en şanssız takımı, sezonun en şanssız teknik direktörüyüm. Pozisyon yokken top çarptı ve penaltı. Galatasaray içeride çok ofansif oynuyor, 7 oyuncuyla hücum ediyorlar. Ona rağmen iyi kapatıyorduk. Ancak 77'de 10 kişi kaldık. Kalan bölümde boş alanlar bulacaktık ama eksik kaldık. Mauro Icardi'nin golleri ve kaybettik" şeklinde konuştu.