Futbol Süral: Kazanamadığımız için üzgünüz

Süral: Kazanamadığımız için üzgünüz

22.02.2014 - 16:26 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Bünyamin Süral, "Akhisar Belediyespor maçına kazanmak için çıkmıştık ama maçı bir puanla bitirdik" dedi.

Süral: Kazanamadığımız için üzgünüz

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Bünyamin Süral, kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak karşılaşmayı bir puanla bitirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Süral, 1-1 biten Akhisar Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, cezalı ve sakat futbolcuların olmasının takımı olumsuz etkilediğini belirtti. Süral "Akhisar Belediyespor maçına kazanmak için çıkmıştık ama maçı bir puanla bitirdik. İlk yarı bir penaltımız verilmedi, geçen hafta da verilmeyen iki penaltımız vardı. Kazanamadığımız için üzgünüz, önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Abdou Razack Traore ise "3 puan almak için sahaya çıktık ama olmadı. Bir puan iyidir, üzgün değilim. Daha fazla çalışmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi. Şenol Can da maça kazanmak için çıktıklarını ancak oyun düzenlerinin bozulmasının ardından golü yediklerini söyledi. Beraberliğe yüklendiklerini anlatan Can, ikinci gol için mücadele ettiklerini ancak sonuca varamadıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, zor bir maça çıktıklarını belirterek, "İki takım da iyi oynamadı ancak iyi mücadele etti" dedi.

Gaziantepspor deplasmanının zor olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "Golü bulduk ama maçı galip bitiremedik. İki taraf da iyi oynayamadı, iyi niyetle mücadele vardı. Kaçan gollerimiz oldu. Futbolda istikrar önemli, kadromuzda istikrarı yakalayan bir ekibiz, bunun da faydalarını görüyoruz" şeklinde konuştu. İkinci yarı iyi oynadıklarını ve golü bulduklarını anlatan Ahmet Cebe ise berabere kaldıkları için üzgün olduklarını kaydetti. Emrah Tuncel de maça kontrollü başladıklarını, şansız bir gol yediklerini ve karşılaşmayı berabere bitirdiklerini belirtti. Deplasmanda bir puanın iyi olduğunu ifade eden Tuncel, kaybettikleri puanları Bursaspor maçında telafi edeceklerini vurguladı.