Dünyadan Futbol Suudi Arabistan'da Neymar'a krallar gibi sözleşme! İşte sağlanan ayrıcalıklar

Suudi Arabistan'da Neymar'a krallar gibi sözleşme! İşte sağlanan ayrıcalıklar

19.08.2023 - 09:34 | Son Güncellenme:

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'e transfer olan Neymar'ın sözleşme detayları netleşti.

Suudi Arabistanda Neymara krallar gibi sözleşme İşte sağlanan ayrıcalıklar

Kariyerinde yeni bir maceraya yelken açarak Al-Hilal’e imza atan ve senelik 100 milyon euro kazanacak Neymar'ın kontrat detayları belli oldu. 8 adet lüks araba hediye edilen Neymar’ın, Suudi Arabistan’da yaşaması için tüm imkanlar seferber edildi. Yıldız oyuncunun tatil masrafları dahi kulübü tarafından karşılanacak.

Haberin Devamı

'BURAYA PARA İÇİN GELMEDİM'

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal ile 2 yıllık kontrat imzalayan Brezilyalı yıldız yaptığı açıklamada "Avrupa’da çok şey başardım ve özel zamanlar geçirdim. Ama her zaman küresel bir oyuncu olmak ve yeni yerlerde, yeni zorluklar ve fırsatlarla kendimi test etmek istedim. Yeni bir tarih yazmak istiyorum ve Suudi Arabistan ligi şu anda muazzam bir enerjiye, kaliteli oyunculara sahip. Buraya para için gelmedim" dedi.

Suudi Arabistanda Neymara krallar gibi sözleşme İşte sağlanan ayrıcalıklar

BÜYÜK AYRICALIKLARA SAHİP OLACAK

Ancak 31 yaşındaki oyuncunun kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı. Yıllık net 100 milyon Euro alacak olan Neymar, Arabistan’da ise büyük ayrıcalıklara sahip olacak.

Bentley Continental GT, Aston Martin DBX, Lamborghini Huracan, Mercedes Van ve dört adet Mercedes G Wagon’un hediye edildiği Neymar’ın 24 saat emrinde özel şoförü olacak.

Haberin Devamı

Suudi Arabistanda Neymara krallar gibi sözleşme İşte sağlanan ayrıcalıklar

HER PAYLAŞIM İÇİN 500 BİN EURO

Ayrıca deneyimli oyuncunun gideceği tüm seyahatlerin yanı sıra otel, ve restoran dahil tüm harcamaları kulüp tarafından karşılanacak. Neymar sosyal medyada Suudi Arabistan için yaptığı her bir paylaşım için de 500 bin euro kazanacak.

25 odalı bir ev tahsis edilen Neymar’ın yeni evinde özel jet de bulunacak! Tüm bu rakamlar eklendiğinde Neymar’ın alacağı toplam ücretin 200 milyon euroyu geçmesi bekleniyor.