Dünyadan Futbol Suudi Arabistan'dan gelen dev teklifi reddetti! Cardiff, yıldız futbolcuyu resmen açıkladı

Suudi Arabistan'dan gelen dev teklifi reddetti! Cardiff, yıldız futbolcuyu resmen açıkladı

16.07.2023 - 11:48 | Son Güncellenme:

Erol Bulut'un çalıştırdığı Championship ekiplerinden Cardiff City, transferde bombayı patlattı. İngiliz ekibi Arsenal ve Juventus gibi takımlarda oynayan yıldız futbolcuyu bonservissiz olarak kadrosuna kattı.

Suudi Arabistandan gelen dev teklifi reddetti Cardiff, yıldız futbolcuyu resmen açıkladı

Fransız ekibi Nice ile olan sözleşmesi geçen ay sona erdikten sonra serbest oyucu statüsünde olan yıldız futbolcu Aaron Ramsay, 32 yaşında kariyerine başladığı Erol Bulut'un teknik direktörü olduğu Cardiff'e transfer olarak resmi sözleşmeyi imzaladı.

Haberin Devamı

DEV TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

The Sun, Aaron Ramsey'in rüyasını gerçekleştirmek ve memleketinin takımında oynayarak kariyerine son vermek için Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi geri çevirdiğini bildirdi. Ramsey, 2008'de Galler kulübünden 17 yaşında Arsenal'e katıldı.

'GERİ DÖNMEK İNANILMAZ!'

BBC Sport'a göre Ramsey, transferle ilgili şunları söyledi: "Nihayet buraya geri dönmek inanılmaz bir duygu. Her zaman bir gün geri döneceğimi düşünmüştüm ve şimdi bunu yapmak için mükemmel bir zaman. Ailemi ve tanıdık yüzleri görmek harika, bu yüzden şimdi geri döndüğüm için çok mutluyum. Geçen yıl burayı çok özledim, bu yüzden onların etrafında olmak benim için önemliydi.

"Açıkçası ben bir Cardiff City taraftarıyım ve uzakta olduğumdan bu yana geçen yıllar boyunca onları izlerken, Premier Lig'de olmak ve Cardiff'i büyük sahnede temsil etmek gibi hayalim vardı. Bazı puan kayıpları yaşadık, ama bazı büyük zirvelerimiz de oldu. Bu benim hedefim, takım arkadaşlarıma ve bu kulübü tekrar zirveye çıkarmak için yardım etmek istiyorum.

Haberin Devamı

'BUNDAN DAHA İYİ BİR DUYGU OLAMAZ'

"Geçmişte birçok kez söyledim. Cardiff'e, taraftarlara, ben burada genç bir çocukken kulüpte bulunan herkese çok şey borçluyum. Şimdi başladığım yere geri döndüm. Bu takımın bir parçası olmak mükemmel. Umarım istediğimiz hedeflere ulaşacağız ve bundan daha iyi bir duygu olamaz."

Galli yıldızın, Erol Bulut'un planlarında önemli bir yer tutması bekleniyor.