İspanya La Liga Suzy Cortez, Barcelonalı futbolcuları ifşa etti! 'Pique Messi'yi kıskandığını söyledi'

Suzy Cortez, Barcelonalı futbolcuları ifşa etti! 'Pique Messi'yi kıskandığını söyledi'

05.06.2022 - 11:52 | Son Güncellenme:

Futbol dünyasının gözde çiftlerinden olan Gerard Pique ile Shakira birliktelikleri sona erdirme kararı alırken ünlü model Suzy Cortez hem Pique hem de Barcelonalı futbolcular hakkında olay itiraflarda bulundu. Cortez, "Barcelona'da bana direkt mesaj gönderen kişi oydu" dedi

Suzy Cortez, Barcelonalı futbolcuları ifşa etti Pique Messiyi kıskandığını söyledi

İspanyol, Marca gazetesinin haberine göre Bayan Bum Bum olarak da bilinen ünlü model Suzy Cortez, Pique ve diğer futbolcular hakkında konuştu. Pique ile nasıl tanıştığını anlatan Cortez, İspanyol futbolcunun Messı'yi kıskandığını açıkladı.

Haberin Devamı

2010 DÜNYA KUPASI'NDA TANIŞTILAR
Gerard Pique ile Shakira arasındaki büyük aşk, 2010 Dünya Kupası'nda başladı. Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nın resmi şarkısı Shakira'nın besteleyip seslendirdiği "Waka Waka" olmuştu. İspanyol savunmacı Gerard Pique, Shakira'dan o sıralarda etkilendi. İkilinin aşkı 2010 Dünya Kupası'nı İspanya'nın kazanmasının ardından medyaya yansımaya başladı.

Gerard Pique ve Shakira, İspanya'nın destansı zaferinin ardından kupayla birlikte kameralara poz vermeyi de ihmal etmedi. 2010 Dünya Kupası'nda başlayan birliktelik 2017'de bozulma noktasına gelmişti. The Guardian'a 2019'da konuşan Shakira, 2017'de ağır bir depresyon geçirdiğini itiraf etmiş ve bunun ailesine de yansıdığını duyurmuştu.

Haberin Devamı

'EN KÖTÜ YÜZÜMÜ GÖRDÜ'
Shakira verdiği röportajda çekilmez bir insan olduğunu belirtmiş ve "Pozitifliğimi yitirmiştim. Karamsardım. Çekilmez bir insan olmuştum artık. Gerard en kötü yüzümü gördü" diye konuşmuştu. Aradan geçen yılların ardından çift ayrılmadı.

ALDATIRKEN YAKALADI İDDİASI
Tüm bu gelişmeler henüz sıcaklığını korurken flaş bir iddia ortaya atıldı. El Periodico'da yer alan habere göre; 2010 yılından bu yana birlikteliklerini sürdüren çift ayrılma noktasına geldi. Gerard Pique'nin Shakira'yı aldattığı ve ünlü şarkıcının bunu yakaladığı haberin detaylarında yer aldı.

Suzy Cortez, Barcelonalı futbolcuları ifşa etti Pique Messiyi kıskandığını söyledi

AYRILDIKLARINI DUYURDULAR
Gerard Piqué ve Shakira ayrıldıklarını duyurdular. Mundo Deportivo'nun haberine göre çift, "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz." dedi.

Shakira, Gerard Pique'den ayrıldığını doğrularken "Çocuklarımın mental sağlığına saygı göstermenizi rica ediyorum. Ayrılmaya karar verdiğimiz için üzgünüz" dedi.

Suzy Cortez, Barcelonalı futbolcuları ifşa etti Pique Messiyi kıskandığını söyledi

"SHAKIRA'YA SAYGIMDAN SUSTUM"
ünlü model Suzy Cortez, ayrılık sonrası açıklamalarda buludu ve şu ifadeleri kullandı: "Bunu Shakira'ya saygımdan hiç söylemedim ama şimdi size bildiğim ve başıma gelen her şeyi anlatacağım. Daha önceki zamanlarda Pique bana hep mesaj atardı."

Haberin Devamı

"SADECE MESSI VE COUNTINHO MESAJ GÖNDERMEDİ"
32 yaşındaki model "Barcelona'da bana direkt mesaj gönderen kişi oydu. Mesaj göndermeyen 2 futbolcu vardı Messi ve Coutinho'ydu. Onlar harika kocalar ve eşlerine çok saygı duyuyorlar. Shakira bunu hak etmedi." dedi.

'MESSI'YE OLAN SAYGIMI KISKANDIĞINI SÖYLÜYORDU'
Barcelonalı oyuncuyla ilk temasının nasıl olduğunu anlatan Cortez, "Barcelona'nın eski başkanı Sandro Rosell'in arkadaşıydım. Pique o sırada benden numaramı istedi ve bana bir mesaj gönderdi. Brezilya'ya döndüğümde bana Avrupa'ya ne zaman döneceğimi soruyor ve her zaman kalçamın ne kadar büyük olduğunu soruyordu. Ayrıca Messi'ye olan saygımı kıskandığını söylüyordu"

Suzy Cortez, Barcelonalı futbolcuları ifşa etti Pique Messiyi kıskandığını söyledi