Dünyadan Futbol Sven-Goran Eriksson'dan üzen açıklama: En iyi ihtimalle bir yıllık ömrüm kaldı

Sven-Goran Eriksson'dan üzen açıklama: En iyi ihtimalle bir yıllık ömrüm kaldı

11.01.2024 - 12:31 | Son Güncellenme:

2001 ile 2006 yılları arasında İngiltere Milli Takımı'nı çalıştıran 75 yaşındaki teknik adam, sağlık durumuyla ilgili korkutan bir açıklama yaptı.

Sven-Goran Erikssondan üzen açıklama: En iyi ihtimalle bir yıllık ömrüm kaldı

Teknik direktörlük kariyerine 1977'de Degerfors'ta başlayan İsveçli çalıştırıcı Sven-Goran Eriksson ardından sırasıyla, Göteborg, Benfica, Roma, Fiorentina, Benfica, Sampdoria, Lazio, İngiltere Milli Takımı, Manchester City, Meksika, Fildişi Sahilleri, Leicester City, Guangzhou, Shanghai SIPG, Shenzhen ve Filipinleri'i çalıştırmıştı.

Haberin Devamı

'KANSER OLDUĞUM TAHMİN EDİLİYOR'

Bir radyo yayınına bağlanan 75 yaşındaki teknik adam, kansere yakalandığını ve en iyi ihtimalle bir yıl ömrü kaldığını belirterek "Herkes bir hastalığımın olduğunu anlıyor. Kanser olduğum tahmin ediliyor ve öyle de. Ama elimden geldiğince uzun süre savaşmak zorundayım. En iyi ihtimalle bir yıl, en kötü ihtimalle biraz daha az ya da en iyi ihtimalle belki biraz daha ömrüm kaldı. Bunu düşünmemek daha iyi. Kendinizi kandırabilirsiniz. Olayların olumlu yanlarını görün zorlukların içinde debelenmeyin" açıklamasını yaptı.