İtalya Serie A Tecavüz iddiasıyla suçlanan Mason Greenwood'a İtalya'dan sürpriz talip!

Tecavüz iddiasıyla suçlanan Mason Greenwood'a İtalya'dan sürpriz talip!

18.04.2023 - 17:02 | Son Güncellenme:

Tecavüze teşebbüs ve cinsel saldırı iddialarıyla yargılanmasının ardından uzun süredir futbol oynamayan Manchester United'ın oyuncusu Mason Greenwood'a İtalya'dan talip çıktı.

Tecavüz iddiasıyla suçlanan Mason Greenwooda İtalyadan sürpriz talip

Manchester United'da oynadığı süre boyunca başarılı bir performans sergileyen ve gelecek adına iyi yerlere geleceği konuşulan Mason Greenwood'un kariyeri 30 Ocak 2022 tarihinde tepetaklak oldu.

Haberin Devamı

KADRO DIŞI BIRAKILDI
Tecavüze teşebbüs, saldırı, zorlayıcı ve kontrol edici davranış ve ölümle tehdit etme iddialarıyla tutuklanan 21 yaşındaki oyuncu o dönemde Premier Lig tarafından süresiz olarak futboldan uzaklaştırılmıştı. Ardından Greenwood'un kulübü Manchester United da oyuncuyu kadro dışı bıraktığını açıklamıştı. İngiliz oyuncu iddialardan sonra Ocak 2022'den bu yana forma şansı bulamadı.

SUÇLAMALAR DÜŞTÜ
Eski sevgilisine tecavüz etme girişiminde bulunduğuna yönelik suçlamalarla yargılanan Greenwood, 2 Şubat 2022 tarihinde kefaletle serbest bırakıldı. 3 Şubat 2023 tarihinde ise oyuncunun üzerindeki suçlamaların düştüğü açıklandı.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
Greenwood'un sözleşmesi 2025 yılına kadar devam edecek ancak, söylentilere göre teknik direktör Erik Ten Hag'ın planları arasında bulunmuyor ve bundan sonra da kadroda yer alması pek mümkün gözükmüyor.

Haberin Devamı

MILAN TEKLİF YAPACAK
İspanyol basınından Relevo'nun iddiasına göre 1,5 yıldır herhangi bir resmi maça çıkmayan Mason Greenwood için İtalya Serie A ekiplerinden Milan harekete geçti.

İddialara göre İtalyan devi, oyuncuyu kiralamak için yaz aylarında Manchester United'a teklif yapacak.