Futbol Tek maçta 78 oran bildi, maç ikinci yarıda döndü!

Tek maçta 78 oran bildi, maç ikinci yarıda döndü!

18.12.2023 - 10:48 | Son Güncellenme:

Misli’de hafta sonu bülteni coşkusu süper oranlarla yine dolu dolu yaşandı. Bir Misli üyesi, yüksek oranlı bir kupon denemesi yaparak cumartesi günü İtalya Serie B’de oynanan Venezia – Sudtirol karşılaşmasına skor tahmini yaptı. Üye, kuponunu aynı zamanda Misli Arena’da paylaştı.

Tek maçta 78 oran bildi, maç ikinci yarıda döndü

Misli üyeleri, kupon paylaşımı yaptığı Misli Arena’da maçları bir araya gelerek değerlendirme şansını yakalıyor. Ayrıca kazanılan puanlar ve armalarla eğlence daha da artıyor.

Haberin Devamı

Favorinin yanında yer almadı, sürprizi kovaladı…

Venezia – Sudtirol mücadelesinde Venezia’nın maçı kazanmasına 1.55 oran verilirken; konuk ekip Sudtirol’un maçı kazanmasına ise 4.40 oran veriliyordu. Misli üyesi 2. sırada yer alan Venezia yerine düşme hattına yakın bir bölgede yer alan Sudtirol’u tercih etti. Üstelik 3-2 kazanacağına yönelik bir tercih yaptığı için 78 orana oynamış oldu.

İlk yarı ev sahibi ağır bastı, deplasman umut vermedi…

Mücadelenin 9. dakikasında Sudtirol’un attığı gol, kupon için iyiye işaretti. Ancak Venezia çok gecikmeden 13. dakikada skoru eşitledi. (1-1) Golden sonra oyun hakimiyetini iyice ele alan ev sahibi, topa daha çok sahip olan taraftı. Baskı sonucunda ilk yarının sonunda kazandıkları penaltı ile skoru 2-1’e getirdiler. İlk yarı da bu skorla sona erdi. Skor, kupon için kötü değildi ancak Sudtirol’un maçı döndürmesi kolay gözükmüyordu.

Haberin Devamı

Erken gol maçın seyrini değiştirdi, penaltı kararı kuponu getirdi…

İkinci yarıya silkelenmiş şekilde çıkan konuk ekip 52. dakikada skoru yeniden eşitledi. (2-2) Bundan sonra deplasman ekibinden gelecek bir gol, kuponun tutmasını sağlayacaktı. Ancak başka bir gol de olmaması gerekiyordu. Bu yüzden golün geleceği dakika da önemliydi. 76. dakikada konuk ekip bir penaltı vuruşu kazandı. Takımın golcülerinden Daniele Casiraghi penaltıda hata yapmayarak skoru 3-2’ye getirdi. Bundan sonra gelecek herhangi bir gol heyecanın son bulmasına neden olacaktı. Maçın son bölümü de oldukça çekişmeli geçti ancak mücadelede başka gol çıkmadı. Sudtirol tam 51 gün sonra ilk kez kazanırken; Venezia ise evindeki ikinci yenilgisini almış oldu.

Misli üyesi böylece tek maçta 78 oran tutturarak 43 bin 927 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Tek maçta 78 oran bildi, maç ikinci yarıda döndü

Yazarlar