Milli Takım TFF'deki kritik toplantı sona erdi! Kuntz, Riva'dan ayrıldı

TFF'deki kritik toplantı sona erdi! Kuntz, Riva'dan ayrıldı

20.09.2023 - 13:52 | Son Güncellenme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında Riva'da gerçekleştirilen kritik toplantı sona erdi. Stefan Kuntz, yöneticilerle vedalaşarak Riva'dan ayrıldı.

TFFdeki kritik toplantı sona erdi Kuntz, Rivadan ayrıldı

A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un geleceği belirsizliğini koruyor. Alman teknik adam bugün TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Riva'da kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının bitiminin ardından Stefan Kuntz yöneticilerle vedalaşarak Riva'dan ayrıldı. TFF'nin Kuntz ile yapılan görüşmenin ardından resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

20 MAÇTA 12 GALİBİYET VE 1.95'LİK PUAN ORTALAMASI

Stefan Kuntz önderliğinde 20 karşılaşmaya çıkan A Milli Takım söz konusu maçlarda 12 galibiyet 5 mağlubiyet 3 beraberlik aldı. Stefan Kuntz 20 maç sonunda 1.95'lik puan ortalaması tutturdu.

EURO 2024 elemelerinde Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım'da Stefan Kuntz eleştirilerin hedefindeki isim haline gelmişti. Japonya ile oynanan hazırlık karşılaşmasında alınan 4-2'lik mağlubiyetin ardından Kuntz'un basın toplantısında futbolcuları hedef alması da spor kamuoyunda eleştiri toplamıştı.

KUNTZ'UN TAZMİNATI 1.2 MİLYON EURO

TFF'nin Stefan Kuntz ile yolları ayırması durumunda Alman teknik direktöre 1.2 milyon euroluk tazminat ödeyeceği iddia edildi. Stefan Kuntz'un TFF ile 1 yıllık sözleşmesi kalmıştı.

Haberin Devamı