Galatasaray Thomas Partey'den Galatasaray için Arteta'ya rest! Transferde sıcak gelişme

Thomas Partey'den Galatasaray için Arteta'ya rest! Transferde sıcak gelişme

29.08.2023 - 16:08 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş mücadelesinde Molde ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın transfer gündeminde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin orta saha için hedefleri arasında yer alan Thomas Partey'den Arsenal'i şoke edecek bir çıkış geldi. İşte detaylar...

Thomas Parteyden Galatasaray için Artetaya rest Transferde sıcak gelişme

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grupları için tek bir adımı kaldı. Play-Off ilk maçında Molde'yi deplasmanda Mauro Icardi'nin şov yaptığı maçta 3-2 deviren sarı-kırmızılı ekip, rövanşta sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Taraftarı önünde tur biletinden başka bir şey düşünmeyen Galatasaray, zafere ulaşması halinde minimum 30 milyon Euro'luk da gelirin sahibi olacak.

ÜLKE PUANI İÇİN KRİTİK MAÇ!

Okan Buruk, Molde maçı öncesinde, “Galatasaray’ın genlerinde Avrupa ve Şampiyonlar Ligi vardır. Hedefimiz gruplara girmek. Sadece Galatasaray için değil, Türk futbolu için de önemli” dedi. Sarı-Kırmızılılar, gruplara kalması halinde ülke puanına da dev bir katkı vermiş olacak. Cim Bom, adını Şampiyonlar Ligi’nde gruplara yazdırırsa ülke puanına da bin bonus puan getirmiş olacak. Böylece Türkiye, ülke sıralamasında İskoçya’yı geçip, 9. sıraya yerleşecek.

Thomas Parteyden Galatasaray için Artetaya rest Transferde sıcak gelişme

BURUK'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI!

"Hem maddi hem manevi getiriler var. Bu sene kolay başlamadı. Çok kısa bir tatil bir kere oyuncular için... 2-2.5 haftalık arayla sezona başladık. Galatasaray, bizle birlikte birçok rekora imza attı. Amacımız Şampiyonlar Ligi’ne girmek. Türk futbolu için Şampiyonlar Ligi çok önemli. Galatasaray’ın genlerinde Avrupa ve Şampiyonlar Ligi vardır. Düşüncemiz bu. Şampiyonlar Ligi listesi verilene kadar transferleri tamamlamak istiyoruz. Galatasaray’a katkı sağlayacak oyuncular istiyoruz."

Haberin Devamı

TRANSFERDE HAREKETLİLİK

Galatasaray Molde'yi geçer ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa tranferde de hareketli günler geçirecek. Sergio Ramos ve orta saha transferi konusunda daha sıcak gelişmeler yaşanacak.

PARTEY DE YENİ GELİŞME!

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray Arsenal forması giyen 30 yaşındaki orta saha Thomas Partey transferinde ısrarcı. Partey, Arsenal'de sağ bek oynamaktan rahatsız. Son Fulham maçının ikinci yarısında oyundan alındıktan sonra bu rahatsızlığını teknik direktör Arteta'ya iletti.

Thomas Parteyden Galatasaray için Artetaya rest Transferde sıcak gelişme

PARTEY GELMEK İSTİYOR

Oyuncu Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Daha önce Galatasaray Gana'lı oyuncu için kiralık satın alma opsiyonlu kulübe teklif yapmış ancak kabul görmemişti.

FENERBAHÇE'DE TEKLİF YAPMIŞTI

6 numara bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe de Thomas Partey için Arsenal'le görüşmüştü ancak oyuncunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçmişlerdi. Thomas Partey Galatasaray Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa bu nedenle Galatasaray'ı tercih edecek.

Haberin Devamı

Atletico Madrid alt yapısında futbola başlayan Thomas Partey 2020 yılında 50 milyon Euro karşılığında Arsenal'e transfer olmuştu. 2016 yılından bu yana Gana Milli Takım forması giyen Partey 45 maçta 13 gollük performans ortaya koydu.

 

Yazarlar