Ankaragücü Tolunay Kafkas sürprizi! Süper Lig ekibiyle büyük ölçüde anlaştı

Tolunay Kafkas sürprizi! Süper Lig ekibiyle büyük ölçüde anlaştı

22.03.2023 - 16:32 | Son Güncellenme:

En son Ümit Milli Takımı'nı çalıştıran deneyimli teknik adam Süper Lig'e geri dönüyor. Tolunay Kafkas, Süper Lig ekibiyle büyük ölçüde el sıkıştı.

Tolunay Kafkas sürprizi Süper Lig ekibiyle büyük ölçüde anlaştı

Ümit Milli Takım'da teknik direktör Tolunay Kafkas dönemi geçtiğimiz ay sona ermişti. Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu, Ağustos 2020'de milli göreve başlayan deneyimli teknik adamla yolları ayırmıştı. 

Haberin Devamı

ATTİLA GÖKÇE'YE KONUŞMUŞTU 

Tolunay Kafkas ayrılığın ardından Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe'ye konuşmuştu. Gökçe yazısında tecrübeli hocayla yaşadığı diyaloğu şu sözlerle aktarmıştı: "Kafkas Hoca, kalbi kırılarak evine dönüyor. Bana, "Bir konuyu görüşmek üzere telefonla aradığım Hamit Altıntop, 'Hocam ben de seni arayacaktım. Başkanımız artık sizinle çalışmak istemiyor' dedi. Bu kadar mı olur yani! Ben bir el sıkışmayı vedayı ve helalleşmeyi hak etmiyor muyum?" dedi."

Tolunay Kafkas sürprizi Süper Lig ekibiyle büyük ölçüde anlaştı

6 YIL SONRA SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Kayserispor, Gaziantepspor, Trabzonspor, Karabükspor ve en son Akhisar Belediyespor'u çalıştıran Tolunay Kafkas, 6 yıl aradan sonra Süper Lig'e dönüyor. Kötü sonuçların ardından Sedat Ağçay ile yollarını ayırma kararı alan Ankaragücü, 54 yaşındaki teknik adamla büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Yarın yapılacak görüşmenin ardından son kararın verileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ SIKINTILI DURUMDA

Sarı-lacivertli yönetim, 6 Şubat 2023'te teknik direktör Ömer Erdoğan'ın istifasının ardından 21 Şubat'ta Sedat Ağçay'ı takımın başına getirmişti. Başkent ekibi, ligde küme düşme hattının bir sıra üstünde 15. sırada bulunuyor.

  

Yazarlar