İspanya La Liga Toni Kroos'tan Arda Güler sözleri: Bu adam tam bir çatlak! Asla yapamayacağımız şeyleri yapıyor

Toni Kroos'tan Arda Güler sözleri: Bu adam tam bir çatlak! Asla yapamayacağımız şeyleri yapıyor

17.10.2023 - 10:54 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kross, Arda Güler'in yeteneğinden büyülendi. Kroos, antrenmanlarda Arda Güler'in yeteneklerini sergilemesi üzerine genç yıldız için "Bu adam tam bir çatlak! 18 yaşında bizim yapamadıklarımızı yapıyor." ifadelerini kullandı. Toni Kroos, Arda Güler'in Real Madrid'deki en büyük destekçilerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Toni Kroostan Arda Güler sözleri: Bu adam tam bir çatlak Asla yapamayacağımız şeyleri yapıyor

Türk futbolunun altın çocuğu olarak nitelendirilen Arda Güler, yeni sezon öncesi Fenerbahçe'den 20 milyon euro net ve 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid'e transfer oldu. 

Haberin Devamı

Real Madrid'e transfer olmasının ardından iki şanssız sakatlık yaşayan Arda Güler önce ABD kampında dizinden yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat oldu ardından sol arka adalesinde yaşadığı sakatlık sebebiyle 3 hafta takımdan uzak kaldı.

Arda Güler'in sakatlığını atlatıp yeniden antrenmanlara dönmesi Real Madrid cephesinde büyük sevince neden oldu. Arda Güler ile özellikle Luka Modric ve Tonis Kroos yakından ilgileniyor. Alman yıldız Kroos, Arda Güler'in antrenmanlarda yeteneklerini sergilemesi karşısında adeta büyülendi.

KROOS: BU ÇOCUK TAM ÇATLAK

İspanyol basınına yansıyan haberlere göre Real Madrid ile yeniden antrenmanlara dönen Arda Güler, yetenekleriyle Alman yıldız Tonis Kroos'u büyüledi. Sakatlığını tam olarak atlatan ve Real Madrid ile ilk maçına çıkmaya hazırlanan Arda Güler, antrenmanlarda gösterdiği etkili performans ile Toni Kroos'un dikkatini çekti.

Haberin Devamı

Alman yıldızın Arda Güler'in yeteneği karşısında "Bu adam bir çatlak, 18 yaşında bazılarımızın asla yapamayacağı şeyleri yapıyor." dediği öne sürüldü. Haberde "Arda Güler henüz 18 yaşında ve muazzam bir potansiyele sahip. Geleceğin Real Madrid'ine liderlik edecek oyunculardan biri olarak görülüyor. Toni Kroos onun en büyük destekçisi." ifadelerine yer verildi.

Toni Kroostan Arda Güler sözleri: Bu adam tam bir çatlak Asla yapamayacağımız şeyleri yapıyor

KROOS: ARDA GÜLER ÖĞRENMEK İSTİYOR

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, Einfach mal Luppen podcast'inde Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tonis Kroos, Arda Güler'in yaşına göre antrenmanlarda oldukça iyi performans sergilediğini ve sürekli olarak yeni şeyler öğrenmek istediğini ifade etti.

Kroos, "18 yaşındaki birçok oyuncu zaten çok iyi olduğunu düşünür ve tavsiyeye ihtiyacı olmadığını düşünerek tavsiyeden uzak durur. O ise tam tersi. Bunu nasıl yaparsınız? Antrenmanda size alçakgönüllülükle soruyor. Bu zihniyete sahip. Öğrenmek istiyor." ifadelerini kullandı.

ANCELOTTI'DEN ARDA'YA: SENİ UYARIYORUM

Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile Sevilla maçı öncesi özel bir görüşme gerçekleştirdi. Haberde Ancelotti'nin Arda'yı Sevilla maçında oynatıp oynatmayacağı konusunda henüz net kararını vermediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Ancelotti'nin Arda ile özel bir görüşme yaparak genç yıldıza "Sevilla maçının kadrosunda olma ihtimalin var ama seni uyarıyorum, oynayıp oynamayacağını bilmiyorum, emin değilim, bunu aklında tut, uzun süredir sahalardan uzaksın." dediği öne sürüldü.

Toni Kroostan Arda Güler sözleri: Bu adam tam bir çatlak Asla yapamayacağımız şeyleri yapıyor

SAĞLIK EKİBİ YAKINDAN İLGİLENİYOR

Haberin detayında sağlık ekibinin Arda Güler ile yakından ilgilendiği ve yeni bir sakatlık riskine karşı oyuncuyu koruma altına aldıkları ifade edildi. Arda Güler'in takım antrenmanlarına tam olarak başladığı belirtilen haberde "Antrenör ekibi oyuncuya karşı temkinli davranıyor ve önümüzdeki birkaç gün boyunca yavaş hareket etmesini istiyor. Güler bugün kendini iyi hissetti ancak oyuncu ileride olacakları düşünerek her seansta maksimuma çıkmak istemiyor. Arda'nın amacı en iyi fiziksel formuna kavuşmak, ancak Sevilla'ya karşı oynayacağı muhtemel ilk maçı da aklından çıkaramıyor. Orta saha oyuncusu Real Madrid formasıyla ilk dakikalarını almak için sabırsızlanıyor." denildi.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI! ANCELOTTI İLE NE KONUŞTU?

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central, Arda Güler'in Ancelotti ile yaptığı konuşmanın ardından ailesine "Sanırım zamanı geldi. Bernabeu'da ilk maçıma çıkacağım, bu benim en büyük hayalim." dediğini ve gözyaşlarını tutamadığını öne sürdü.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

Arda Güler'in iyileşme süreci devam ediyor ve asıl amaç Türk oyuncuyu nihayet sahada görmek. Son birkaç saat içinde Carlo Ancelotti ile bir görüşme yapıldı ve önemli bir rahatlama sağlandı.

Türkiye'nin başkentinden uzun vadeli bir anlaşmayla transfer edilen ve Barcelona'yı şık bir şekilde reddeden Güler, Real Madrid 2023/2024'ün yeni yüzlerinden biri... Arda şimdilik Real Madrid'de kendini gösteremedi. Sakatlıklar, ameliyatlar ve kötü şans... Yavaş yavaş sona eren ve birkaç hafta içinde yeni bir dönemin başlangıcına işaret edebilecek bir iyileşme aşamasında.

Haberin Devamı

Bu haber, Carlo Ancelotti'nin uzun zamandır beklenen çıkışının yakında gerçekleşeceğine dair güvence verdiği bir sohbetin ardından Arda'nın Santiago Bernabeu'da taraftarın önüne çıkmayı hedeflediği sırada geldi. Güler yavaş yavaş asla unutamayacağı bir ana yaklaşıyor.

Toni Kroostan Arda Güler sözleri: Bu adam tam bir çatlak Asla yapamayacağımız şeyleri yapıyor