Şampiyonlar Ligi Toni Kroos'u Şampiyonlar Ligi finali sonrası çıldırtan soru! Röportajı terk etti

Toni Kroos'u Şampiyonlar Ligi finali sonrası çıldırtan soru! Röportajı terk etti

29.05.2022 - 14:29 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi Kupası'nı 14. kez müzesine götüren Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos, Alman muhabirin sorusuna çok sinirlendi. Zafere rağmen oldukça agresif görüntü sergileyen Alman oyuncu röportajı terk etti. Bu arada İspanyol devinin zaferinin ardından Chelsea de önemli bir gelir elde etti. Öte yandan kaybedilen final sonrası yıldız oyuncusundan Liverpool'a bir şok haber daha geldi. İşte detaylar...

Toni Kroosu Şampiyonlar Ligi finali sonrası çıldırtan soru Röportajı terk etti

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool, Real Madrid'le Paris'te karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka İspanyol devinin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Haberin Devamı

DEV KUPAYI 14. KEZ MÜZEYE GÖTÜRDÜLER

Vinicius'un golüyle karşılaşmadan zaferle ayrılan Beyaz Şimşekler, bu kupayı 14. kez müzesine götürerek rekorunu geliştirdi. Toni Kroos performansıyla takım savunmasında ön plana çıkan isim oldu. 

Toni Kroosu Şampiyonlar Ligi finali sonrası çıldırtan soru Röportajı terk etti

YÜZDE 92'LİK PAS İSABETİ TUTTURDU

92 kez topla buluşan deneyimli orta saha oyuncusu, 82 pas yaptı ve yüzde 92'lik pas isabeti tutturdu. Ayrıca 3 kez top kaptı ve 11 ikili mücadelenin 7'sini kazanarak önemli bir oyun ortaya koydu.

5. ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI

1 kez Bayern Münih formasıyla dev kupayı kaldıran Alman yıldız, 4 defa da Real Madrid'de bu mutluluğu yaşadı. Kroos toplamda 5 Şampiyonlar Ligi Kupası ile göz kamaştıran bir kariyere imza attı.  

Toni Kroosu Şampiyonlar Ligi finali sonrası çıldırtan soru Röportajı terk etti

O SORUYA ÇOK SİNİRLENDİ 

Haberin Devamı

Kroos Şampiyonlar Ligi finalinin ardından soruyu beğenmeyince röportajı terk etti. Alman muhabirin, "Liverpool maçta zaman zaman ezici bir üstünlüğe sahipti, zafere şaşırdın mı?" sorusunu beğenmeyen Alman oyuncu röportajı yarıda kesti.

'LIVERPOOL'A KARŞI ZORLANMAK ŞAŞIRTICI DEĞİL' 

"Açıkçası mantıklı sorular düşünmek için 90 dakikanız vardı" diyen tecrübeli oyuncu, "Şimdi bana bunun gibi iki b**tan soru soracaksın. Liverpool'a karşı zorlanmak şaşırtıcı değil." Kısa bir süre sonra yeniden kameraya dönen Alman oyuncunun "Çok kötü, çok kötü" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

LİVERPOOL'A BİR ŞOK DA SADİO MANE'DEN!

Real Madrid'e karşı Şampiyonlar Ligi finalini kaybeden Liverpool'da ikinci şoku Sadio Mane'nin ayrılık kararıyla yaşadı.

30 MİLYON EUROYA BAYERN MÜNİH'E

Bild ve Sky Sports'ta yer alan habere göre; 30 yaşındaki Sadio Mane, takım arkadaşlarına Bayern Münih'e gideceğini iletti. Bayern Münih'in bu transfer için Liverpool'a 30 milyon euro ödeyeceği de belirtildi.

Toni Kroosu Şampiyonlar Ligi finali sonrası çıldırtan soru Röportajı terk etti

2023 yazında sözleşmesi sona erecek olan Sadio Mane'nin ayrılık isteğinin de Liverpool tarafından onaylandığı vurgulandı.

2016 yazında 41.2 milyon euro bonservis karşılığında Southampton'dan Liverpool'a transfer olan Mane, Merseyside ekibinin formasıyla 269 resmi maça çıkıp 120 gol attı ve 48 asist yaptı.

Toni Kroosu Şampiyonlar Ligi finali sonrası çıldırtan soru Röportajı terk etti

BENZEMA'DAN İTİRAF: ATTIĞIM GOL OFSAYTTI

Haberin Devamı

Öte yandan dev finalde Karim Benzema'nın 43. dakikada attığı gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. VAR'da yaklaşık 3 dakika boyunca incelenen pozisyonda Fransız yıldızın son vuruşu yapmadan önce ofsaytta olduğu tespit edildi. Maçtan sonra pozisyonla ilgili konuşan Benzema, "Hakeme defalarca kez sordum, 'Ofsayt mı' dedim. Bana bir şey demedi. Bence attığım gol ofsayttı. Ancak, iptal olsa bile o golle birlikte özgüvenimiz yerine geldi. Kırılma anıydı" yorumunu yaptı. 

Toni Kroosu Şampiyonlar Ligi finali sonrası çıldırtan soru Röportajı terk etti

CHELSEA'YE HAZARD BONUSU: 15 MİLYON STERLİN

Real Madrid zaferin ardından İngiliz ekibi Chelsea'ye bir bonus ödeyecek. NTV'de yer alan habere göre; 2019 yazında Chelsea'den Real Madrid'e 115 milyon euro + bonuslar karşılığında transfer olan Eden Hazard'ın transfer kontratında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bonusu olduğu öğrenildi. Buna göre İspanyol ekibi, Maviler'e tam 15 milyon sterlin daha ödeyecek.