İngiltere Premier Lig Tottenham'dan Mısırlı forvet operasyonu! İlk teklif dudak uçuklatacak

Tottenham'dan Mısırlı forvet operasyonu! İlk teklif dudak uçuklatacak

30.03.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Harry Kane ile vedalaştıktan sonra forvet hattında umduğunu bulamayan Tottenham'ın Mısırlı santrforun peşine düştüğü öne sürüldü. Premier Lig devinin, yıldız futbolcu için sunacağı ilk teklif dudak uçuklattı.

Tottenhamdan Mısırlı forvet operasyonu İlk teklif dudak uçuklatacak

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarının hız kazandığı ortaya çıktı. Harry Kane ile yollarını ayıran Tottenham'ın yeni golcüsünü Bundesliga'da bulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Alman basınında yer alan habere göre; Tottenham'ın Eintracht Frankfurt forması giyen Omar Marmoush'ı kadrosuna katmak istediği belirtildi. Premier Lig ekibinin, Mısırlı forvet için ilk olarak 30 milyon euroluk teklif sunacağı kaydedildi.

Omar Marmoush'un bu sezon gösterdiği performanstan memnun olan Eintracht Frankfurt'un istediği rakamı bulması halinde golcü oyuncuyla yollarını ayırmaya sıcak baktığı aktarıldı.

Omar Marmoush bu sezon Eintracht Frankfurt'ta 33 maça çıktı. Mısırlı forvet bu karşılaşmalarda 15 gol sevinci yaşadı. 25 yaşındaki santrfor takım arkadaşlarına 6 gol pası verdi.

Omar Marmoush'un Eintracht Frankfurt ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Yazarlar