Skorer Trabzon uygun adım: 2 - 1

Trabzon uygun adım: 2 - 1

21.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Erzurum'dan sonra Bursa sınavından da üç puanla ayrıldı. Lange ligdeki ilk golüyle tanıştı. Jarko farkı artırdı. Lupescu, Bursa'nın şeref sayısını attı

Trabzon uygun adım: 2 - 1




BORDO - Mavili takım daha etkili futbol ortaya koyduğu karşılaşmada iki yabancının attığı gollerle Bursasor önünde sonuca gitti. Taraftarının stadı tamamen doldurduğu maçta Norveçli golcüsü Lange ile öne geçen Trabzonspor, ikinci devrenin başında diğer yabancısı Makedon Jarko'nun ceza sahası dışından attığı golle rahatladı. Bursaspor bu dakikadan sonra oyuncu değişikliklerinin de olumlu etkisiyle bastırmaya başladı. Ancak aradığı golü son dakikada Lupescu ile bulabildi. Taraftarın sevgi gösterilerinde bulunduğu Sergen, yedi dakika forma giydi.

HAKEMLER: Serdar Tatlı (***), Şahan Yılmaz (***), Muhittin Gürses (***)
TRABZONSPOR: Milosevski (***) - Güngör (**)(Abdülkadir Dk.48 (**), Nikolovski (***), Osman (***) - Gökdeniz (****), Tamer (***), Zafer (**), Erhan (***), Jarko (**) - Hami (***)(Sergen Dk.83), Lange (**)(Erman Dk.65 (**)
YEDEKLER: Metin Aktaş, Volkan, Murat, Orhan
BURSASPOR: Ziegler (**) - Martin (***), Mustafa Er (**), Erkan (**) - Ender (**)(Deniz Dk.46 (***), Lupescu (**), Mustafa Gündem (**)(Fatih Dk.79), Tayfun (***), Serkan (**)(Ünal Dk.59 (***) - Murat (**), Okan (**)
YEDEKLER: Serdar, Turan, Sinan, Metin
GOLLER: Lange (Dk.30), Jarko (Dk.49), Lupescu (Dk.90)
SARI KARTLAR: Serkan (Bursaspor)
PAF LİGİ: Trabzon - Bursa: 1 - 0

'Futbol değil skor iyi'

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Giray Bulak, "Oyundan değil, skordan memnunum" dedi. Bordo - Mavili ekibin uzun süreden bu yana ilk kez çok kalabalık bir taraftar topluluğu önünde oynadığını ve bu durumun stres yarattığını belirten genç hoca, "Bu nedenle pozisyon üretmekte zorlandık. Kafamdaki Trabzonspor'un oluşması için dört - beş hafta daha lazım. Lange de henüz istediğim düzeyde değil" diye konuştu. Sergen, "Ortam çok iyi. Eğer İstanbul'dan rahat bırakırlarsa ben de çok iyi olacağım" ifadesini kullandı. Başkan Mehmet Ali Yılmaz ise, "Taraftar tribünleri ne kadar çok doldurursa, ben de o kadar çok maça geleceğim" yorumunu yaptı.