Trabzonspor Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Görüyor, isteyerek vermiyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Görüyor, isteyerek vermiyor

20.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, MHK’nın başında dediğini yapacak birinin olması gerektiğini söyledi, “İnanılmaz hakem hataları var. İnsandır hata yapar diyoruz ama VAR diye bir sistem var. Net söylüyorum; görüyor, isteyerek vermiyor” dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Görüyor, isteyerek vermiyor

A Spor’a konuk olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili takımın başına dönen Abdullah Avcı ile hiç ayrılmamış gibi olduklarını söyledi, “Onunla yeniden yollarımız kesişti, iki taraf için hayırlı olsun. Hocamızın da benim de daha iyi yapmamız gereken birçok konu var” dedi.

Haberin Devamı

Avcı ile anlaşma süresinin çok kısa sürdüğünü dile getiren Başkan Doğan, “O da benim kadar heyecanlı. Trabzonspor’u ne kadar sevdiğini biliyorum. Trabzonspor ile dertlenen bir insan. Çok güzel bir süreç yaşayacağımızı düşünüyorum. Maçtan bir gün önce takım hakkında bir ön değerlendirme yapacağız” diye konuştu.

İşte Doğan’ın açıklamalarından önemli satırbaşları:

“Trabzonspor-Pendikspor maçında hakemlerle ilgili az bile söyledim. Mehmet Büyükekşi’nin MHK ve alt kurullarına hakim olduğunu düşünmüyorum.”

“İnanılmaz hakem hataları var. İnsandır hata yapar diyoruz ama VAR diye bir sistem var. Gözüyle bakıyor vermiyor adam. Net söylüyorum; görüyor, isteyerek vermiyor. MHK’nın başında daha sert, dediğini yaptıracak birinin olması gerekiyor.”

Haberin Devamı

“Fenerbahçe, 1959 öncesi şampiyonlukları istiyorsa, ben de istiyorum. Başvuru da yaptım. Bizim şampiyonluklarımız tüzükte yer alıyor. Fenerbahçe kulübü bunu gündeme getirdiği için bunu talep ettim. Trabzonspor’un haklarını yedirmem.”

“Bakasetas’a teklif yaptık kabul etmedi. Nwakaeme çok profesyonel ve çok büyük futbolcu. Abdullah Avcı, Nwakaeme’yi isterse biz gider elimizden geleni yaparız.” 

Yazarlar