Trabzonspor Trabzonspor, Dimitrios Kourbelis transferini açıkladı!

Trabzonspor, Dimitrios Kourbelis transferini açıkladı!

27.06.2023 - 23:01 | Son Güncellenme:

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor gelecek sezon adına ilk transferini yaptı. Bordo-mavililer, Panathinaikos'tan ayrılan Dimitrios Kourbelis'i kadrosuna dahil etti. Bordo-mavililer, Dimitrios Kourbelis transferinin mali detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor, Dimitrios Kourbelis transferini açıkladı

Spor Toto Süper Lig devlerinden Trabzonspor, Dimitrios Kourbelis ile anlaşma sağladı. Bordo-mavililer, 29 yaşındaki önliberoyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Dimitrios Kourbelis ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşmedeki opsiyon maddesinin bordo-mavililere ait olduğu belirtildi. Yunan oyuncunun yıllık ücreti de belli oldu. Trabzonspor'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dimitrios Kourmpelis ile opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 2+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır" denildi.

Dimitrios Kourbelis'in yıllık kazancı şu şekilde olacak:

2023-24 sezonu: 950 bin euro
2024-25 sezonu: 1 milyon euro
2025-26 sezonu: 1 milyon 100 bin euro

Trabzonspor'un yeni transferi Dimitrios Kourbelis, bordo-mavili taraftarlara seslendi. Yunan orta saha, "Merhaba Trabzonspor taraftarları. Ailenize katıldığım için çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisi yapmak için hazırım. Bize Her Yer Trabzon" mesajını verdi.

Haberin Devamı

Dimitrios Kourbelis geride kalan sezonda Panathinaikos formasını 36 resmi maçta giydi. Yunan futbolcu bu müsabakalarda 1 gol ile 2 asist üretti. Dimitrios Kourbelis'in güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Asteras Tripolis altyapısında yetişen Dimitrios Kourbelis, 2016-2017 sezonu devre arasında 500 bin euro bedelle Panathinaikos'a imza attı. Yunanistan Milli Takımı'nda 32 maça çıkan tecrübeli önlibero, 1 gol sevinci yaşadı.