Trabzonspor Son dakika - Trabzonspor için rakamlar, ‘Biraz daha sabır’ diyor!

Son dakika - Trabzonspor için rakamlar, ‘Biraz daha sabır’ diyor!

14.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da Eddie Newton’un ardından göreve gelen Abdullah Avcı, savunmaya çare buldu ancak forvet hattı eksik kaldı.

Son dakika - Trabzonspor için rakamlar, ‘Biraz daha sabır’ diyor

Trabzonspor’da Eddie Newton’un ardından göreve gelen Abdullah Avcı, savunmaya çare buldu ancak her zaman övgüyle söz edilen forvet hattı eksik kaldı. Göreve geldiği daha ilk gün, bordo-mavililerden sabır isteyen ve güzel günlerin bunun sonrasında geleceğini dile getiren Avcı’ya yönetim de bu konuda destek vermişti.

Haberin Devamı

Son olarak Kayserispor deplasmanından 0-0’lık sonuçla dönen Trabzonspor’da istatistikler de Avcı’yı destekliyor. Tecrübeli teknik adamın işbaşına geldiği ilk Erzurumspor maçı oldukça çetin geçmiş ancak Karadeniz ekibi yenilmemişti. Rakip 21 şutta 7 isabet sağlarken, bordo-mavililer 11’e 3’lük bir sonuç yakalayabilmiş ve bunun birini gole çevirmişti.

1-0 kazandıkları Ankaragücü karşılaşmasında da takımda, özellikle savunmada düzelme görüldü. Rakibe 8 şut şansı veren Trabzonspor, Başkent ekibinin sadece bir isabet sağlamasına neden oldu. Buna karşılık bordo-mavililer 14’e 3 isabetten bir gol çıkardı.
Trabzonspor’un 1-1 berabere tamamladığı Sivas maçında hem rakibe az şut çektirildi hem de kendileri istenen üretimi gerçekleştirdi. Karadeniz ekibi 10 şuttan 4’ünü kaleye isabet ettirirken, Sivas ise 6 şuttan birini kaleye gönderdi ondan da gol geldi.
Son oynanan Kayseri karşılaşması 0-0 sonuçlandı ama Trabzonspor, özellikle Baker (5) ile rakibi topa tuttu. 18 şutun 6’sı isabetli olurken, Diabate ve Afobe gibi forvet oyuncularının bir şut bile çekememesi dikkat çekiciydi. Kayseri’de ise 11/4’lük istatistik gol getirmedi.

Haberin Devamı

Trabzonpor'un Eğlenceli Sivasspor Hazırlıkları