Trabzonspor Trabzonspor, Kasımpaşa'dan bir transfer daha düşünüyor! İtalyan basını duyurdu

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan bir transfer daha düşünüyor! İtalyan basını duyurdu

26.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da gözler transfer dönemine çevrildi. Abdullah Avcı yönetimindeki bordo-mavililerin, Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı'nın ardından Kasımpaşa'dan bir yıldızı daha transfer etmek istediği öne sürüldü. Karadeniz devine rakip olarak Serie A ekibi gösterildi. İşte ayrıntılar...

Trabzonspor, Kasımpaşadan bir transfer daha düşünüyor İtalyan basını duyurdu

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililerde üst üste gelen hamleler sonrası sessiz geçilen süreçte İtalya basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

EREN ELMALI GELDİ

Bordo-mavililerde, Kasımpaşa'dan transfer edilen ilk isim Eren Elmalı oldu. Trabzonspor, 21 yaşındaki sol bekle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig devinden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Eren Elmalı için Kasımpaşa'ya 3 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödeneceği kaydedildi.

Trabzonspor, Kasımpaşadan bir transfer daha düşünüyor İtalyan basını duyurdu

DOĞUCAN HASPOLAT SÜRPRİZİ

Avrupa kupaları, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek bordo-mavililerde geniş kadro oluşturma açısından Kasımpaşa'dan ikinci takviye Doğucan Haspolat oldu. Karadeniz devi, 22 yaşındaki önliberonun transferi konusunda İstanbul ekibiyle anlaşma sağladı. Kasımpaşa'ya bu transfer için 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödendi. Öte yandan Doğucan Haspolat'la 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

UMUT BOZOK İLGİSİ

Bordo-mavililerin gündemindeki bir diğer oyuncunun geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da forma giyen Umut Bozok olduğu öğrenildi. Bordo-mavililer, Süper Lig'de gol krallığı yaşayan tecrübeli futbolcunun transferi için Lorient'le pazarlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor, Kasımpaşadan bir transfer daha düşünüyor İtalyan basını duyurdu

HAJRADİNOVİC İDDİASI

Trabzonspor'la ilgili son transfer iddiası İtalya'dan geldi. Kasımpaşa'dan Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı'yı transfer eden bordo-mavililerin, Haris Hajradinovic'le ilgilendiği kaydedildi. La Gazetta dello Sport'ta yer alan haberde; Udinese'nin de tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istediği yazıldı.

Bosna Hersekli orta saha geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasını 39 müsabakada giyme başarısı gösterdi. Lacivert-beyazlı takımda bu süreçte 28 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Haris Hajradinovic takım arkadaşlarına ise 7 asist yaptı.

Trabzonspor, Kasımpaşadan bir transfer daha düşünüyor İtalyan basını duyurdu

SÖZLEŞME UZATTI

Kasımpaşa Kulübü, Haris Hajradinovic'in sözleşmesini geçtiğimiz gün uzattı. Lacivert-beyazlılar, Bosna Hersekli orta saha ile 30 Haziran 2026'ya kadar anlaşma sağladı. Haris Hajradinovic'in güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro olarak göseteriliyor.

VİSCA'YLA AYNI TAKIMDA OYNADI

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında transfer ettiği Edin Visca ile Bosna Hersek'ten takım arkadaşı olan Haris Hajradinovic futbola Zeljeznicar'da başladı. Tecrübeli orta saha daha sonra FK Olimpik, Inter Zapresic, AS Trencin, Gent, Haugesund ve Osijek'te oynadı. Kasımpaşa, 2018-2019 sezonu devre arasında 2 milyon 500 bin euro bedelle Bosna Hersekli futbolcuyu transfer etti.

Haberin Devamı

Karim Benzema'nın Real Madrid formasıyla en iyi asistleri