Beşiktaş Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı

Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı

16.09.2023 - 14:08 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'a, yıldız futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip sakatlığı açıklarken yıldız futbolcunun kadrodan çıkarıldığı duyuruldu.

Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaşa sakatlık şoku Kadrodan çıkarıldı

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, yarın saat 20.00'de Beşiktaş'ı konuk edecek. Zorlu karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Serkan Çimen yapacak.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesi Sİyah-beyazlı ekipte sakatlık şoku yaşandı.

KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre Daniel Amartey’in antrenman sonrası bel ağrısı tanısı ile tedaviye alındığı ve tecrübeli futbolcunun Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

 BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol Takımımızın 14.09.2023 tarihli antrenmanı sonrası bel ağrısı tanısı ile tedaviye alınan futbolcumuz Daniel Amartey’in tedavisine devam edilmekte olup, oyuncumuz Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarılmıştır."

Siyah-beyazlı ekibin Trabzonspor maçı kafilesinde şu isimler yer aldı:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Oxlade-Chamberlain, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Eric Bailly, Jackson Muleka, Jean Onana, Tayfur Bingöl, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy."

Haberin Devamı