Trabzonspor Trabzonspor'a bir Hırvat daha! Transfer için anlaşma sağlandı

Trabzonspor'a bir Hırvat daha! Transfer için anlaşma sağlandı

19.07.2023 - 19:31 | Son Güncellenme:

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'un kadrosuna bir takviye daha yapmaya hazırlandığı belirtildi. Bordo-mavililerin, 23 yaşındaki Hırvat futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı aktarıldı.

Trabzonspora bir Hırvat daha Transfer için anlaşma sağlandı

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da bir transferin daha bitme aşamasına geldiği ortaya çıktı. Bordo-mavililerin, on numara pozisyonu için Tonio Teklic'i gündemine aldığı ve anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yer alan habere göre; Trabzonspor, Tonio Teklic'in transferi konusunda oyuncunun kulübü NK Varazdin ile prensip anlaşmasına vardı. Tonio Teklic'in de Karadeniz ekibinde oynamaya sıcak baktığı atkarıldı.

Trabzonspor'un 23 yaşındaki on numaranın transferini kısa süre içerisinde açıklamaya hazırlandığı vurgulandı. Adriatic Split'te futbola başlayan Tonio Teklic daha sonra Hajduk Split, Hrv Dragovoljac ve NK Varazdin formaları giydi. Hırvat oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor daha önce Hırvat futbolcular Mislav Orsic ve Filip Benkovic'i de kadrosuna katmıştı.