Trabzonspor Trabzonspor'da 7 transfer talebi! Nenad Bjelica raporunu sundu

Trabzonspor'da 7 transfer talebi! Nenad Bjelica raporunu sundu

20.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica, top başı yapana kadar transferlerin tamamlanmasını, yeni isimleri kampa götürmek istediğini belirtmişti. Talep ettiği 7 transferden biri gerçekleşirken, diğerleri ise yolda bekliyor.

Trabzonsporda 7 transfer talebi Nenad Bjelica raporunu sundu

Transferde birçok görüşme yapmasına rağmen ayağını yorganına göre uzatmak isteyen Trabzonspor, 30 Haziran’a kadar işi bitirmek için çaba gösteriyor.

Haberin Devamı

10 günlük süreçte yeni transferlerini takıma dahil etmeyi amaçlayan bordo-mavililer, Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın istediği transferden sadece birini gerçekleştirdi. Yunan ön libero Kourbelis ile anlaşma sağlayan Karadeniz ekibinin yönetimi, bir yandan ödemeler için para arayışını devam ettirirken, diğer yandan da yeni transferler için pazarlıklarını sürdürüyor.

"İLK HEDEF STOPER"

İlk etapta bir stoper amaçlayan Trabzonspor, Denswil’in ayrılığı durumunda ikinci savunmacı için de temasa geçecek. Hamsik’in ayrılığının ardından bir orta saha takviyesi yapmak için de çalışan Fırtına, sağ kanatta hem savunmacı hem de atak oyuncu arayışına girmişti. Bjelica, sağ bekte Larsen ile Serkan bulunmasına rağmen, bir transfer daha istedi.

Haberin Devamı

Başarılı teknik adamın, “İlk etapta 7 transfer gerçekleştireceğiz” açıklaması sonrasında, kalan 6 ismin ise 30 Haziran’a kadar olmasa bile 4 Temmuz’daki Slovenya kampına yetişmesi bekleniyor.

Yazarlar