Trabzonspor Trabzonspor'da Abdullah Avcı üç transfer istiyor!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı üç transfer istiyor!

02.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın transfer planlaması sıradaki üç maçta netleşecek, ihtiyaç olan mevkilere yönetimden en az üç transfer isteyecek.

Trabzonsporda Abdullah Avcı üç transfer istiyor

Trabzonspor, Süper Ligin 14’üncü haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı evinde Kayserispor, deplasmanda Gaziantep FK ve ardından sahasında Samsunspor ile oynayacakları maçlar sonrasında hem mevcut kadroda yetersiz gördüğü oyuncularla ilgili, hem de ihtiyaç duyulan bölgeler kaynaklı transfer talebini yönetime iletecek.

Haberin Devamı

Performanslarından memnun olmadığı oyuncularını bu 3 maçlık periyotta yeniden görme fırsatı da bulacak olan Avcı, gidişata göre yönetime rapor sunacak. Avcı’nın oyuncuların performansından memnun olması ve istenilen sonuçların alınması halinde yönetimden en az 3 transfer yapılmasını isteyeceği öğrenildi.

Öte yandan Abdullah Avcı ligin 12’nci haftasında sahasında konuk ettiği Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, isim vermeden bazı oyuncularına mesaj vermişti. Tecrübeli teknik adam, takımının hatalı gol yediği pozisyona atıfta bulunarak, “Hem parçada hem görselde çalışıyorum, sonra tekrar sahada çalışıyorum. Eğer aynı gelişmiyorsa yapacak bir şey yok, bay bay. Net, bu bir organizasyon oyunu. Teşekkür ediyorum ama gelişimimizi hızlandırmamız gerekiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

NWAKAEME KÜSTÜRDÜ

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Faruk Hacıhaliloğlu, Trabzonspor kulüp dergisine konuştu. Hacıhaliloğlu “Kızım şampiyonluğumuzda payı büyük olan Nwakaeme’nin takımdan ayrıldığını duyunca yanıma geldi ve ‘Baba, Nwakaeme’nin gitmesine izin vermeyin diye adeta yalvardı. Uzun bir süre benimle küstü” dedi.