Trabzonspor Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi!

23.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımdaki başarılı kariyerini Türkiye Kupası ile süslemek istiyor.

Trabzonsporda Abdullah Avcının kariyer hedefi

Kulüp düzeyinde 10 yıla yaklaşan Başakşehir kariyerinin ardından, kısa süren bir Beşiktaş macerası yaşayan Avcı, Karadeniz ekibinde büyük başarılara imza attı. 60 yaşındaki Avcı, bir Süper Lig şampiyonluğu ve iki Süper Kupa elde ettiği Trabzonspor’la bu kez Türkiye Kupası’nı kazanarak teknik adımlık kariyerini bir kupayla daha taçlandırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un başına geldiği ikinci dönemde ligde üçüncülük hedefi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda ise kupa hedefi koyan Avcı, hedefe buna ulaşabilmek için önünde kısa bir dönemeç kaldı. Ligde bitime 5 hafta kala 55 puan ile üçüncü sırada yer alan bordo-mavililerin, en yakın takipçisi ise 51 puanı bulunan Beşiktaş...

Ziraat Türkiye Kupası’nda da Fatih Karagümrük ile yarın Trabzon’da karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, ilk maçta avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Bu mücadelenin rövanşı 8 Mayıs Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak.

Yazarlar