Trabzonspor Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya iyi haber!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya iyi haber!

21.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Alanyaspor maçıyla Trabzonspor’daki 2. dönemine start verecek olan Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya ilk 11’in iki önemli isminden iyi haber geldi. Bardhi ve Onuachu dünkü antrenmanda takımla çalıştı.

Trabzonsporda Abdullah Avcıya iyi haber

Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı ilk maçına pazartesi günü çıkacak. Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Alanyaspor’u sahasında ağırlayacak olan bordo-mavililer, müsabakanın hazırlıklarına devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular dinamik ısınma, 5’e 2 çalışması, geniş alan oyunları ve çift kale maç yaptı.

Haberin Devamı

Ayak bileğinde burkulma yaşadığı için önceki gün idmana çıkmayan takımın önemli isimlerinden Trezeguet dünkü idmanda fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Yine gribal enfeksiyon nedeniyle idmana katılmayan Bardhi de dün takım çalışmasına katıldı. Sakatlığı bulunan Hüseyin, Bakasetas, Fernandez ve Orsic yine dünkü idmanda da yer almadı. Bileği burkulduğu için düz koşu yapan Onuachu’nun takımla çalışmalara başlaması teknik heyeti mutlu ederken, Pepe de hem takımla çalıştı, hem de bireysel çalışmasına devam etti.

Karadeniz temsilcisi, Alanyaspor maçı hazırlıklarına bugün saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek. Avcı hafta sonu yapılacak iki çalışmanın ardından ilk 11’de kimlere şans vereceğini belirleyecek.

Haberin Devamı

Yazarlar